actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
abonnement

Het Fotoabonnement van Fotofabriek

Gepubliceerd op 18 oktober 2017

Je mobiel of computer vol staan met leuke foto’s, maar doe je er eigenlijk niks mee? Daar hebben wij bij Fotofabriek iets op bedacht; Het fotoabonnement! Met het fotoabonnement krijg jij iedere maand de leukste foto’s op je deurmat. Verwerk je herinneringen op de hexafoto’s, maak een fotoboekje van de wekelijkse uitjes of laat je leukste familiefoto’s afdrukken op fotoprints.

Het fotoabonnement van Fotofabriek is maandelijks opzegbaar en je kunt elke maand kiezen voor een ander fotoproduct.

Welk product past het beste bij jou?

De Hexafoto's

De Hexafoto’s zijn een van de drie producten waaruit je kunt kiezen als je een fotoabonnement afsluit bij Fotofabriek. Dit fotoproduct is een kleine zeshoek die je kunt bedrukken met de mooiste foto’s van bijvoorbeeld je familie, je huisdier of met mooie quotes.

De Hexafoto’s worden geprint op honingraatkarton en dit geeft het product een stoere uitstraling. De foto’s zijn ook nog eens eenvoudig aan de muur of op de koelkast te bevestigen met een magnetisch ophangsysteem.

Hoe werkt het? Ontwerp je foto’s met de Online Editor, kies elke maand de leukste foto’s en ontvang in de eerste week van de maand je zelfontworpen Hexafoto’s!

TIP: Zorg voor een doorlopend thema. Zo kun je elke maand de foto’s toevoegen aan je collectie en op die manier creëer een prachtige en originele collage op je muur.

hexafotos

Het Fotoboekje

Het Spiraal Fotoboekje heeft een liggend A6 formaat en is pérfect om de hoogtepunten van het familieweekend of dat midweekje weg samen te vatten. Zit er een maand tussen dat je veel memorabele uitjes hebt gehad of wil je die ene gezellige avond bundelen in een album? Dan is dit pocket size fotoboekje ideaal!

Het ontwerpen van het fotoboekje is erg eenvoudig en daarnaast kun je het boekje kosteloos uitbreiden tot wel 100 pagina’s. Voeg de foto’s toe aan de Online Editor, bewerk ze waar nodig en bestellen maar!

TIP: Iemand Jarig? Maak voor die maand een fotoboekje als cadeau! De fotoproducten van het abonnement worden iedere maand in de eerste week geleverd, dus met een kleine planning kun je iemand blij maken met een leuk en persoonlijk fotoboekje.

fotoboekje-spiraal

De Fotoprints

De laatste optie van het fotoabonnement is een stapeltje Fotoprints. Met het abonnement kun je heel eenvoudig de leukste foto’s afdrukken van bijvoorbeeld een verjaardag of dat dagje weg. Stop ze in een lijstje, plak ze in een album of prik ze op je prikbord.

Kies je voor deze optie dan kun je maandelijks 24 foto’s uploaden en laten drukken. De foto’s hebben een 15x10 cm formaat en zijn dus net als bij de Hexafoto’s perfect voor het maken van een collage. Laat je foto’s dus niet op je mobiel of de harde schijf staan en doe er wat mee!

TIP: Span wat touwtjes aan de muur en bevestig de fotoprints met wasknijpers aan de lijn. Dit staat niet alleen heel leuk, maar je kunt ze ook heel makkelijk wisselen!

fotoprints

Heb jij dus nog heel wat leuke foto’s waar je in principe weinig tot niks mee doet? Sluit dan snel het Fotoabonnement af bij Fotofabriek en krijg elke maand de leukste fotoproducten gratis thuisgestuurd!