actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus
foto op smartphone

Fotoproducten om op je mobiel of tablet te maken

Gepubliceerd op 29 augustus 2018

Op je mobiel heb je de meeste foto’s van leuke feesten of bijzondere momenten staan. Wil je graag een foto van je mobiel afdrukken, maar weet je niet waarop?

Lees hieronder welke fotoproducten het meest geschikt zijn om op je mobiel of tablet te maken.

Wanddecoratie

Op het eerste gezicht misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar een wanddecoratie is gemakkelijk te maken op mobiel en tablet. De reden daarvoor is dat je vaak maar één foto gebruikt, dat maakt het makkelijk te maken op een kleiner scherm.

Het is ook handig om gebruik te maken van een indeling, op deze manier voeg één of meerdere foto’s toe die worden geplaats in de gekozen indeling. Zo worden de foto’s mooi uitgelijnd en het scheelt ook nog eens een hoop tijd.

Er zijn uiteraard wel wanddecoraties die geschikter zijn voor foto's die vanaf je mobiel zijn gemaakt. Hieronder staan enkele voorbeelden.

wanddecoratie op mobiel bestellen

Foto op hout/ canvas

Van klein tot groot formaat, een foto op hout of canvas is al door velen gemaakt op mobiel of tablet. De reden daarvoor is, dat de kwaliteit van camera’s op smartphones nu van dusdanig hoge kwaliteit is dat je zelfs grote formaten hout en canvas maken op je mobiel.

Wanddecoraties zijn zo makkelijk te maken, omdat het voor de online editor niet uit maakt of je een 20x30 formaat kiest of een 60x90, want de dimensies blijven hetzelfde.

Tip: Door het handje met de vier pijlen in het midden van de foto te gebruiken kun je binnen het kader van de afbeelding kiezen welk deel van de afbeelding je wilt gebruiken, zonder de afbeelding groter of kleiner te maken.

foto op hout mobiel

Tegeltje & Hexafoto’s

Tegeltjes zijn al jaren populair om je leukste quotes en uitspraken te vereeuwigen in een handzaam formaat. Vandaag de dag is het helemaal makkelijk om mobiel een tegeltje te maken.

De reden daarvoor is dat je van tevoren een thema kan kiezen, denk daarbij aan de volgende thema's oud-Hollands, feest, trouwen en nog veel meer.

Als je graag een collage wil maken op een klein formaat of gewoon wat anders wil dan een tegeltje kun je ook voor een Hexafoto kiezen.

Je vraagt je waarschijnlijk af “wat zijn Hexafoto’s?”. Het zijn kleine zeshoekjes gedrukt op honingraatkarton die je met je eigen foto’s kan invullen. Op iedere Hexafoto kun je een afbeelding plaatsen, zodat je na verloop van tijd een foto collage effect krijgt.

De foto’s zijn onderdeel van het fotoabonnement van Fotofabriek, daarbij kun je iedere maand 5 foto’s uploaden van de leukste momenten van de afgelopen maand, die je dan krijgt thuisgestuurd.

tegeltje maken

Fotovergroting

Veel foto’s op je mobiel of tablet kun je laten uitvergroten, zodat je kan drukken in hoge kwaliteit op groot formaat.

Door een fotovergroting op mobiel of tablet uit te voeren hoef je niet meer apart naar de winkel te gaan om een fotovergroting te bestellen. Het is ook mogelijk om een fotocollage te maken van een fotovergrotingen.

Tip: Je kan de achtergrond veranderen van je fotoproduct door rechtsonder op de knop met het moertangetje te drukken.

fotovergroting via mobiel

Retroprints

Iedereen herkent een polaroid foto en ze zijn nu weer helemaal terug. Met gebruik van de snelhulp kun je makkelijk polaroid foto's maken, selecteer een sjabloon en de foto's die je wilt toevoegen.

Als je eenmaal een selectie hebt gemaakt, dan plaatst de online software automatisch alle foto's in de sjablonen.

Tip: te ver ingezoomed of uitgezomed? Als je kop de knop klik tussen de + en het - in het midden van je scherm ga je weer terug naar de standaardweergave.

Op polaroid printen

Inspiratie opgedaan uit de bovenstaande afbeeldingen om een wanddecoratie of een andere foto af te drukken? Open dan de online editor en maak je eigen unieke fotoproduct op mobiel en tablet.