actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting
Een dag in het leven van een Prijsparadijs winnares

Een dag in het leven van een Prijsparadijs winnares

Gepubliceerd op 7 april 2016

In het weekend vroeg opstaan is iets wat we allemaal liever vermijden. Maar zodra er iets leuks op de planning staat, zijn we er als de kippen bij. Afgelopen weekend was zo’n weekend,

Prijsparadijs winnares van de dagtocht naar PIPPIN reisde af naar Carré. En Fotofabriek was er bij!

Een totaal andere wereld

Zodra je Carré binnenstapt weet je dat vandaag een bijzondere dag gaat worden. De chasseur, in zijn typische rode pakje, heet je vriendelijk welkom in een prachtig gebouw met een feestelijke sfeer. Het is alsof je een totaal andere wereld binnenstapt.

We mogen een kijkje nemen achter de schermen, waar de Company Director Bill ons meer vertelt over de show. Een bijzondere ervaring, omdat de cast bezig is met de warming-up. Nu al zien we indrukwekkende acrobatische sprongen en vliegen de hoge noten om onze oren.

Bij Carré achter de schermen

Alles is mogelijk

Wanneer de show begint word je herinnert aan een wereld waar we allemaal wel eens van dromen, alles is mogelijk! Pippin, de zoon van Karel de Grote, die koste wat kost op zoek is naar iets ultiem bevredigends in zijn leven.

Hij gaat het leger in, probeert de macht te grijpen en experimenteert met seks, drugs en rock-‘n-roll. Om hem heen gebeuren de meest duizelingwekkende stunts, dames doen trucs in doeken, er zijn trapezes en vuurspuwers. Een overweldigende show, met een duidelijke boodschap.

Pippin beseft namelijk dat in het moment leven de beste optie is. Een onvoorzien einde nadert, het theater dat om hem heen afgespeelde breekt af, de zaal is muisstil, het visuele sprookje is afgelopen. Geen gekleurde lichten en mooi decor meer.

Op de bühne staat alleen nog een gezinnetje, dat geen opschmink meer nodig heeft.

Alles is mogelijk

Indrukwekkende voorstelling

In de Amstel Foyer bespraken we de musical na onder het genot van een burger. Oren en ogen schoten vandaag te kort, maar we waren het er allemaal over eens; we hadden een fantastisch indrukwekkende voorstelling gezien.

Met dank aan Carla Oortwijn Travel & Events, die deze dag tot in de puntjes voor onder andere onze prijswinnares geregeld heeft.

Indrukwekkende voorstelling