actie
Lente actie! 25% korting op diverse producten
Fotoboekenweek actie

Fotoboekenweek: 40% korting op een Hardcover Fotoboek

Wie heeft er geen honderden digitale foto's die een plekje verdienen? Foto’s zijn herinneringen, vertellen de geschiedenis van je familie, je geliefden en je jeugd. Foto’s zijn waardevol, tijd is waardevol! We zijn altijd druk, hebben een vol leven en een berg redenen om het maken van een fotoboek uit te stellen! Of toch niet?

In de week van maandag 14 tot en met zondag 20 februari 2022 is het Fotoboekenweek! Voor het grote uitzoekmoment van jouw foto's kun je in diverse bibliotheken terecht. Samen met anderen of in alle rust, maar nooit zwoegend in je eentje! Heb je alle foto's uitgezocht? Dan is het tijd om ze om te toveren tot tastbare herinnering! Tijdens de fotoboekenweek ontvang je namelijk 40% korting op Hardcover Fotoboeken van Fotofabriek. De actiecode ontvang je bij de dichtstbijzijnde bibliotheek. Kijk op fotoboekenweek.nu bij welke bibliotheek jij terecht kunt voor deze kortingsactie! Wil je de code liever digitaal ontvangen? Vul dan je e-mailadres in en ontvang de code in je mailbox.

Ansichtkaarten actie

Tijdens het uitzoeken van foto's kom je altijd leuke foto's tegen van vrienden, familie of andere bekenden. Hoe leuk is het om deze foto’s direct op te sturen? Dit kan nu met de speciale kortingsactie van 40% korting op kaarten. Deze actie loopt tegelijk met de fotoboekenweekactie. Je kunt hiervoor dezelfde kortingscode gebruiken.

Vraag direct je kortingscode aan!

De vouchercode is verstuurd naar je e-mailadres.
Let op: dit kan 5-10 minuten duren.
Er ging iets fout. Probeer het later nog eens.

Door je aan te melden voor deze kortingsactie word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Fotofabriek.

Helaas, deze actie is verlopen.
(30-4-2022)

Actievoorwaarden

  • Kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast
  • Alleen geldig op geselecteerde producten
  • Code invullen tijdens stap 3 in de winkelwagen voor de verrekening van de korting
  • Korting wordt verrekend in de kassa
  • Exclusief verzendkosten
Direct beginnen