Green label

Wij vinden het erg belangrijk om vooruit te denken en daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Waar mogelijk anticiperen wij hierop en proberen ons steentje bij te dragen. Hieronder lees je meer informatie hierover.

Drukwerk

Zo wordt er gebruik gemaakt van FSC gekeurde papiersoorten. Daarnaast printen wij onze producten met Kodak Nexpress drukpersen, die gekwalificeerd zijn als laag milieubelastend. Wij printen met een Dry Toner dat 100% biologisch afbreekbaar is. De gebruikte materialen zijn niet schadelijk voor mens en milieu.

Verder houden onze machines het pand warm in de wintermaanden, waardoor wij het energieverbruik laag houden. Wij scheiden ons afval nauwkeurig.

Het overgrote deel van onze medewerkers komt op de fiets of via het openbaar vervoer naar Fotofabriek. Voor de autogebruikers zijn wij ook voorzien van een elektrisch oplaadpunt.

Heb je nog andere vragen over duurzaamheid en/of milieuvriendelijkheid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid