powered by

Een fotoboek maken vanuit iPhoto

Maak jij ook ontzettend veel foto’s met je iPhone? Meer dan logisch want de kwaliteit van de camera van een Apple smartphone is tegenwoordig goed te gebruiken om foto’s te maken en af te drukken.

Wil jij daarom weten hoe je supersnel een fotoalbum maakt vanuit iPhoto? Lees dan verder. 

Hoe maak je nu een fotoboek met je Mac, iPhone of iPad?

Ben jij georganiseerd en heb je alle foto’s netjes in mapjes geplaatst? Dan kun je makkelijk online een fotoboek maken met de Online Editor. Je hoeft alleen de foto’s uit die specifieke map te uploaden vanaf je Mac of je iPhone.

Heb jij juist alles niet in mapjes staan? Geen probleem want ook jij kunt dan net zo makkelijk online een fotoalbum maken met je iPhone, iPad of Mac. Upload direct de foto’s die je wilt vanuit iPhoto. Heeft jouw fotoboek een bepaald thema? Maak dan gebruik van de zoekoptie in iPhoto. Zo heb je in één klap alle strandfoto’s gevonden en kun je jouw fotoboek vullen.

Gelijk een fotoboek maken?

  • Open de Online Editor
  • Kies uit een Hardcover, Softcover of Spiraal fotoalbum
  • Selecteer het formaat
  • Maak een keuze uit; Automatisch vullen of Zelf maken
  • Vul het fotoboek met alle foto's die je hebt verzameld
  • Schrijf tekst erbij of voeg leuke cliparts toe
  • Klik op bestellen rechtsboven wij drukken jouw fotoboek supersnel.

Ben je benieuwd hoe snel? Bekijk de levertijden voor jouw gekozen fotoboek

Automatisch een fotoalbum vullen vanuit iPhoto

Zodra het fotoboek is geopend in de Online Editor krijg je de melding om automatisch te vullen of zelf op te maken. Wanneer je kiest voor automatisch vullen dan zijn er  een paar stappen die je moet volgen en je hebt binnen 5 minuten een fotoboek. Blader het fotoboek langs en wanneer je graag wijzigingen wilt toevoegen, dan kan dit alsnog.

Zelf een fotoboek ontwerpen vanaf je Mac

Wil jij liever zelf bepalen waar welke foto komt en hoe de opmaak is van jouw fotoalbum? Dan kun je dit natuurlijk ook doen. De Online Editor biedt genoeg mogelijkheden om een fotoboek te maken die je met trots aan alle vrienden, familieleden en wie je ook maar kunt vinden wilt laten zien. Kun je nog wat tips gebruiken om zelf een fotoalbum te maken? Wij hebben 5 tips om een professioneel fotoboek te maken.

Altijd en overal een fotoboek maken

Wanneer je gebruik maakt van de Online Editor kun je overal waar internet is een fotoboek maken met je Apple smartphone. Ben je op wereldreis en wil je alles vastleggen? Maak dan een persoonlijk dagboek van je fotoalbum. Zo kun je elke week even een momentje pakken om de mooiste foto’s te verwerken in een fotoboek vanaf je iPhone. Schrijf je avonturen erbij en je bent verzekerd dat je de mooiste momenten nooit meer zult vergeten.

Heb jij een supermooi fotoalbum gemaakt? Inspireer anderen dan met jouw bijzondere creatie

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling