powered by

Gepersonaliseerde bordspellen maken

Ben jij samen met je vrienden of familie gek op een spelletjesavond? Wat is er nou leuker dan de spelletjes die je speelt op deze avond te personaliseren? We hebben een aantal spellen op een rij gezet die je zelf gemakkelijk kunt ontwerpen in onze Online Editor 

Mens erger je niet!

Een van de oudste spelletjes die we kennen is natuurlijk 'Mens erger je niet!', maar vind je ook niet dat het bord wat saai en klein is? Hoe leuk zou het zijn om dit spel in een grotere en vrolijkere versie te spelen? Je kunt het spel vullen met je eigen thema, bijvoorbeeld met het thema 'strand'. Het leukste is, je kunt een leuke foto toevoegen om het bordspel nog leuker te maken. Het bord op de afbeelding is een Foto Op Karton 60x60 en ontworpen in de Online Editor. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het spel op te maken in een van de Adobe programma's als je dit makkelijker vind werken. 

Boter, Kaas en Eieren

Boter, Kaas en Eieren, maar dan anders! Jouw ontwerp is niet alleen groter, maar ook nog een een stuk hipper en erg leuk om te spelen met het gezin. Dit bord is ook gemaakt van een Foto Op Karton 60x60. Je kunt vervolgens een leuke foto kiezen als achtergrond van het spel. Het raster voor het spel voeg je vervolgens toe door het lage streepje te gebruiken. Je kunt het streepje vasthouden en zo ontstaat er een lijn. Door twee lijnen horizontaal en twee lijnen verticaal op het bord te verdelen ontstaat het spel. Je moet alleen wel even goed kijken of de vakken van gelijk formaat zijn.  

Pionnen maken

Voor Boter, Kaas en Eieren kun je zelf pionnen maken waar je mee speelt. De pionnen zijn ook te personaliseren. Door met foto's op karton in het formaat 20x20 gebruik te maken van 2 verschillende snijvormen heb je gepersonaliseerde pionnen die precies passen in de speelvakken op het bord. De pionnen kun je in iedere vorm laten maken die je wilt en ook nog eens laten bedrukken met verschillende foto's! Je hebt 5 pionnen van iedere vorm nodig, omdat het spel altijd uitkomt op 4 om 5 pionnen op het bord. 

Kwartet van retroprints

Heb je nou zin om lekker ouderwets te gaan kwartetten? Dit spel kan je heel simpel , maar enorm leuk maken met retroprints. Een kwartetspel begint al bij 8 paar kaarten. Een set retroprints worden per 8 geleverd, dus met 4 setjes ben je al klaar! Je kunt een kwartet heel leuk indelen op thema's. Bijvoorbeeld 4 foto's van jullie vakantie naar Frankrijk of die leuke foto's die gemaakt zijn tijdens Kerst! Zo maak je simpel en eenvoudig een heel leuk gepersonaliseerd kwartetspel! 

Heb jij nou een nog beter idee voor een gepersonaliseerd spel, dat je kunt maken met producten van Fotofabriek? Laat het ons weten! Kan je niet wachten met het maken van je eigen bordspel? Begin dan direct met de opmaak in onze Online Editor

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling