actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
KWF collectanten actie

Speciale samenwerking: KWF & Fotofabriek

Als dank voor je waardevolle inzet voor KWF heb je op 12 september een e-mail van KWF ontvangen. Elke euro die jij hebt opgehaald voor KWF draagt bij aan een beter leven met en na kanker. Als blijk van waardering kun je met de kortingscode uit de e-mail bij Fotofabriek €10,- korting ontvangen op één van de volgende producten:

In onze Online Editor maak je zeer gemakkelijk de producten op. Je kunt je eigen tekst en foto's plaatsen, waarna je het product eenvoudig kunt bestellen. Het gekozen product wordt daarna door ons in eigen huis gemaakt. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

De Hardcover Fotoboeken zijn voorzien van een harde kaft en hebben standaard 24 pagina's. Voor een meerprijs is het boek gemakkelijk uit te breiden naar ruim 200 pagina's. Een Foto op canvas wordt gedrukt op een doek gemaakt van 100% katoen. Dit wordt gedaan met een 6-kleuren printer. Een foto op canvas is te bestellen in verschillende formaten.

Of kies voor een Fotopuzzel van karton! Bij Fotofabriek tover jij een eigen foto of afbeelding om tot een echte fotopuzzel. Hoe moeilijk je de puzzel maakt heb je zelf in de hand! Kies voor 120, 252, 315, 500, 1000 of 1500 puzzelstukjes. Zo zorg jij voor uren puzzelplezier. 

Kortingscode

22KWF13FF3

Helaas, deze actie is verlopen.
(31-12-2022)

Actievoorwaarden

  • Exclusief voor KWF-collectevrijwilligers
  • Vul bij stap 3 in de winkelwagen de kortingscode uit de e-mail
  • Deze actie is geldig t/m 01-01-2023
  • Maximaal één keer te gebruiken per klant 
  • Geldig op het volgende assortiment: Hardcover fotoboeken, Foto op canvas, Fotopuzzels van karton (alle formaten)
  • Niet te gebruiken in combinatie met andere acties
  • Exclusief verzending
Kies hier het gewenste product