wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

4 keer de leukste foto apps voor je telefoon

Gepubliceerd op 16-02-2016

Tegenwoordig zit er op elke smartphone een camera en veel mensen maken hier dan ook regelmatig gebruik van. Het leuke van het maken van foto’s met een smartphone, is dat je direct foto’s kunt bewerken met een foto app. In dit artikel hebben we de leukste foto apps voor je telefoon op een rijtje gezet.

Mextures

Mextures is niet een app waarbij je even snel een filter op je foto zet, want met deze app kun je zelf filters creëren door ze te mixen en te stapelen.

De app bevat zogenaamde ‘textures’. Het leuke is dat je verschillende formules kunt creëren waarbij je deze texturen over elkaar legt. Deze filters kan alleen jij gebruiken, tenzij je deze deelt met andere gebruikers. Ook kun je filters gebruiken die andere gebruikers hebben gemaakt.

Het gebruik is simpel. Je kiest een ‘pack’, voegt een textuur toe en vervolgens geef je aan hoe sterk je deze textuur wilt hebben.

(1,99 euro, alleen voor IOS)

Mextures app

Handwriter

Met de app ‘Handwriter’ lijkt het net of al jouw foto’s voorzien zijn van een handgeschreven tekst.

Je neemt een foto, kiest een van de handgeschreven lettertypen en past deze vervolgens toe op je foto.

Ook kun je de kleur van de tekst aanpassen en effecten toevoegen aan de foto. Vervolgens kun je met deze app foto’s delen via social media. Er zijn 16 lettertypes beschikbaar.

(Gratis, alleen voor IOS)

Handwriter app

Frontback

Frontback is een app waarmee je tegelijk een foto en een selfie kunt maken. Je gebruikt dus beide smartphonecamera’s tegelijk!

De twee gemaakte foto’s worden gecombineerd en boven elkaar geplaatst. Op deze manier wordt een selfie gecombineerd met het uitzicht waar je op dat moment naar kijkt.

Schrijf korte onderschriften, vermeld vrienden  en hashtags of voeg locaties toe. De gemaakte foto’s kunnen worden verstuurd via SMS, Facebook, Twitter, Tumblr, e-mail en Instagram.

(Gratis voor IOS en Android)

Frontback app

A Beautiful Mess

A beautiful Mess is een app van de gelijknamige webblog. De app heeft niet al teveel functies, maar wel een aantal hele leuke. Je kunt namelijk zelf teksten toevoegen en hiervan het lettertype kiezen.

Verder kun je met deze app geïllustreerde randen aan een foto toevoegen en kun je collages maken, waarbij je zelf een aantal foto’s kunt kiezen.

Heb je zelf geen inspiratie? Dat is geen probleem! A Beautiful mess heeft zelf al teksten, doodles en zinnetjes voor je verzonnen.

(0,90 cent voor IOS, 0,73 cent voor Android)

A beautiful mess app

Reacties op Facebook

Nieuwste artikelen

Vind je het leuk wat je leest?

Like ons dan ook op Facebook en blijf op de hoogte van soortgelijke blogartikelen

Like ons ook op Facebook

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek