actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
Creatief met kerstkaarten

Creatief met kerstkaarten

Gepubliceerd op 10 december 2016

Steeds vaker zien we dat kerst- en nieuwjaarswensen verzonden worden via WhatApp of Facebook, best zonde want een kaartje op de mat vinden is een stuk leuker en persoonlijker. Wil je er dit jaar voor zorgen dat jouw kerstkaartje opvalt tussen al die kerstkaarten? Wij laten je drie originele kerstkaartideeën zien, zodat er in de zomer nog over jouw kaart gesproken wordt.

Kerstkaart met grappige foto

Verzamel alle kerstattributen die je maar kunt vinden, dikke wollen sokken, een rendierentrui, kerstmutsen, zuurstokken, kerstballen, noem maar op. Geen kerstspullen in huis? Geen probleem, met een beetje knutselwerk maak je je eigen photobooth props van een hertengewei of kerstmuts. Met deze stapel spullen, kom je zeker een heel eind. Tijd om je gezin en/of je hond of kat op te trommelen voor het moment suprême.  Zet je huisdier een kerstmuts op, of laat iedereen lekker los gaan met alle spullen zodat je spontane en unieke foto’s creëert. Heb je een superleuke foto gemaakt?Dan is het tijd om je kerstkaart te maken!

Kerstkaart met grappige foto

Rendier van de voetafdruk van je baby

Heb je een kleine koter in huis en lijkt het je leuk om iets te knutselen? Gebruik de voetjes van je dreumes dan als penseel. Penseel, wat?! Ja, maak stempeltjes van je kinds voetjes en creëer zo een grappige rendier. Maak van de hak een rendierenneus, door er een rode stip op te zetten, teken een gewei naast de tenen en maak oogjes onder de bal van het voetje van je kind. Zo maak je heel gemakkelijk een super persoonlijke kerstkaart. Om je kindje nu 50 kaartjes te laten bestempelen is een beetje te veel van het goede, fotografeer of scan je rendier daarom in en plaats hem op een kerstkaart en maak gebruik van onze volumekorting!

Rendier van de voetafdruk van je baby

Kerstkaart met kindertekening

Heeft je kind een leuke kersttekening gemaakt van jullie gezin bij de kerstboom, een sneeuwpop of kerstklokjes? Zorg er voor dat de tekening niet alleen in een doos beland voor later, maar deel het kunstwerk met je vrienden, familie en/of familie. Gegarandeerd dat jullie hier jaren later nog om kunnen lachen!

title

Wat voor kerstkaart ga jij maken?