actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Foto op hout maken

Foto maken op hout

Gepubliceerd op 30 mei 2016

Heb je thuis een lege muur en weet je niet goed wat je hiermee moet? Op hout een foto afdrukken is een originele en bijzondere manier om je mooiste herinneringen als wanddecoratie op te hangen.

Een foto op hout is mooi voor portret foto’s of een foto van je lieve huisdier. Kies een foto waar je leuke herinneringen aan hebt en die het beste bij je interieur past. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit verschillende soorten hout.

Lees alles over foto op hout in het onderstaande artikel!

Verschillende formaten en leuke ideeën

Foto op hout is te bestellen in verschillende formaten. Er zijn staande, liggende en vierkante foto’s op hout te bestellen. Je kunt natuurlijk een foto op hout maken voor jezelf, maar het is ook leuk om cadeau te geven.

Weet je niet welke foto je moet kiezen? Je kunt ook meerdere kleinere foto’s op het hout laten drukken. Wat ook leuk is, is om meerdere kleine foto’s op hout te drukken en deze bij elkaar aan de muur te hangen.

Zo krijgt het een speels effect en heb je alle mooie herinneringen aan één muur hangen.

Verschillende formaten

Berkenplex

Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, namelijk Berkenplex en Vurenhout. Bij Berkenplex wordt de foto gedrukt op de gehele houtplaats, waardoor er geen naden aanwezig zijn. De witte kleur van een foto wordt niet meegeprint, waardoor de lichte kleur van Berkenplex zichtbaar is.

Naast Berkenplex is er ook nog Berkenplex Whitewash. Dit hout is voorzien van een achterlaag voor een licht resultaat. De foto op hout kan noesten bevatten. Alle houtsoorten die Fotofabriek aanbied, zijn biologisch FSC gekeurd hout.

Voor elk formaat foto op berkenplex gebruiken wij hout met een dikte van 9 mm.

Berkenplex

Vurenhout

Voor Vurenhout wordt de afdruk opgebouwd van 10 cm die 11 mm uit elkaar liggen. De structuur is licht geribbeld.  Vurenhout heeft een hele natuurlijk uitstraling en verkleurd niet snel. Naast Vurenhout is er Whitewash Vurenhout.

Dit hout bestaat ook uit meerdere houtenlatten en is voorzien van een witte achterlaag voor een licht resultaat. De noesten zijn minder goed zichtbaar. Whitewash Vurenhout is erg geschikt voort portretfoto’s.

Voor elk formaat Vurenhout gebruiken wij hout met een dikte van 1,7 cm.

Vurenhout

Doe mee met de trend en maak een mooie foto op hout om je omgeving mee te verrassen!