actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Fotoboek ideeën

Gepubliceerd op 18 juli 2020

Voor velen zit op vakantie gaan er dit jaar helaas niet in. Sommigen zitten vaker thuis, terwijl anderen juist harder moeten werken. In een gek jaar als deze is de nodige afleiding zeer gewenst. En wat is nu een leukere afleiding dan een nieuw fotoboek-project? Ga je niet op vakantie en heb je geen idee wat voor boek je kunt maken? Doe dan inspiratie op en lees onze tips!

Kinderboek

Voor de verjaardag van een kind is het leuk om een boek te geven. Nóg leuker is het om een boek te geven waarin dat kind de hoofdrol speelt. Maak jouw eigen kinderboek met eigen verhaal en tekeningen/foto’s. Een zelf gemaakt kinderboek is ook erg leuk als voorleesboek!

Maak jouw kinderboek

Kookboek

Inmiddels een amateur chef geworden? Bundel jouw favoriete recepten in een kookboek. Een eigen kookboek maken is simpel, in de Online Editor kun je gebruikmaken van een voorbeeld receptenboek, of je begint er zelf één. Voeg ook foto’s van de ingrediënten en het eindresultaat toe. Geef jouw kookboek cadeau of houd ‘m lekker zelf!

Maak jouw kookboek

Inwerkboek

Heb je een nieuwe collega? Of verwacht je binnenkort versterking in je team? Maak dan een inwerkboek! Kies voor een tijdschrift, spiraalboek, softcover of hardcover boek en start met ontwerpen. Zo kun je belangrijke werkprocessen vastleggen, programma’s en werkwijzen uitleggen en belangrijke telefoonnummers, websites en e-mailadressen toevoegen. Voor de extra touch voeg je een smoelenboek van alle collega’s toe inclusief foto, naam en functie. Daarnaast is het leuk om leuke weetjes over het bedrijf, een stukje geschiedenis en lange termijn doelen toe te voegen in het inwerkboek.

Maak jouw inwerkboek

Vakantieboek (van vorig jaar)

Misschien kun jij dit jaar niet op vakantie, of heb je er zelf voor gekozen dat niet te doen. Toch hoeft dat je er niet van te weerhouden een vakantie fotoboek te maken! Maak deze simpelweg van je voorgaande vakantie(‘s). Een leuke manier om herinneringen op te halen én om ervoor te zorgen dat je deze niet kwijt raakt!

Benieuwd naar nog meer fotoboek ideeën? Vind hier nog meer tips! 

Maak jouw vakantieboek