actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
Foto idee deel 3

Fotoboek ideeën deel 3

Gepubliceerd op 1 augustus 2020

Voor velen zit op vakantie gaan er dit jaar helaas niet in. Sommigen zitten vaker thuis, terwijl anderen juist harder moeten werken. In een gek jaar als deze is de nodige afleiding zeer gewenst. En wat is nu een leukere afleiding dan een nieuw fotoboek-project? Ga je niet op vakantie en heb je geen idee wat voor boek je kunt maken? Doe dan inspiratie op en lees onze tips!

Planten/bloemen boek

Ga lekker buiten op pad en zoek de mooiste bladeren. Deze kun je drogen onder een stapel boeken. In de tussentijd ontwerp je jouw eigen boek in onze Online Editor. Je kunt je bladeren en de vindplaats omschrijven in het boek en een plek openlaten om jouw blad of bloem in te plakken.

Maak jouw planten en bloemen boek

Instagram boek

Staat jouw Instagram account vol met mooie foto’s? Bundel deze in een mooi fotoalbum. Kies voor één foto per pagina of maak een ‘grid’ en ga voor 4 of 9 per pagina. Voor een mooi effect kun je witte randen om de foto’s toe te voegen. Tip: voeg een klein tekstvak toe onder elke foto met de datum en plaats waar je foto gemaakt is.

Maak jouw Instagram boek

Klassenboek

Een leuk boek voor leerlingen is een klassenboek. Een boek vol schoolfoto’s, anekdotes, persoonlijke boodschappen en foto’s van mooie herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan een schoolreisje, musical, sportdag of andere evenementen.

Maak jouw klassenboek

Afscheidsboek

Neem jij binnenkort afscheid van een collega, klas- of studiegenoot, of verhuisd een vriend of familielid bijvoorbeeld naar het buitenland? Maak een mooi afscheidsboek. Laat anderen mee helpen, zo heb je binnen een mum van tijd een dik gevuld fotoboek! Kies voor foto’s, verhalen of een combinatie hiervan. Je zult versteld staan hoe veel pagina’s jij kunt vullen.

Benieuwd naar nog meer fotoboek ideeën? Vind hier nog meer tips!

Maak jouw afscheidsboek