actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Foto idee deel 4

Fotoboek ideeën

Gepubliceerd op 18 juli 2020

Voor velen zit op vakantie gaan er dit jaar helaas niet in. Sommigen zitten vaker thuis, terwijl anderen juist harder moeten werken. In een gek jaar als deze is de nodige afleiding zeer gewenst. En wat is nu een leukere afleiding dan een nieuw fotoboek-project? Ga je niet op vakantie en heb je geen idee wat voor boek je kunt maken? Doe dan inspiratie op en lees onze tips!

Prentenboek

Een prentenboek is gevuld met zowel tekst als tekeningen. Deze vullen elkaar aan en versterken elkaar. Heb jij een mooi verhaal geschreven? En ken je iemand die mooi kan tekenen? Bundel jullie krachten en maak een mooi prentenboek. Ook is dit leuk om samen met je kind te doen. Tekeningen kun je gemakkelijk inscannen of fotograferen. Heb je alleen een leuke tekst, maar geen prenten? Vul je boek dan met onze cliparts, deze kun je vinden in de Online Editor!

Maak jouw prentenboek

Jaarboek

De invulling van een jaarboek is open voor eigen invulling. Het enige criterium is dat je boek  (de naam zegt het al) terugblikt op een bepaald jaar. Vooral voor mensen die veel foto’s maken is dit ideaal. Door ieder jaar een jaarboek te maken met jouw eigen foto’s raak je geen herinneringen kwijt. Vul dit aan met teksten en data en je bent klaar.

Maak jouw jaarboek

(Reis)dagboek

Digitaliseer jouw (reis)dagboek in een mooi fotoboek. Typ jouw teksten over of scan deze in en voeg jouw mooiste foto’s toe. Ook kun je een kaartje toevoegen met de route van je reis. Sommigen houden al jaren een dagboek bij, jij ook? Ook deze kun je digitaliseren. Uiteraard hoeft dit je originele dagboek niet te vervangen, maar het is wel een enorm leuke en vooral duurzame toevoeging.

Maak jouw reisdagboek

Vriendenboek

Een vriendenboek maak je gemakkelijk in de Online Editor. Kies voor een thema of start jouw eigen ontwerp geheel naar wens. Vul het fotoboek met foto’s van jouw vriend(en) en vul deze aan met mooie verhalen en anekdotes. Tip: voeg wat lege vlakken toe en plak hier mooie Retroprints toe wanneer jij je boek binnen hebt!

Benieuwd naar nog meer fotoboek ideeën? Vind hier nog meer tips!

Maak jouw vriendenboek