actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Fotovergrotingen aan de muur

To do: Fotovergrotingen

Gepubliceerd op 31 maart 2017

Tegenwoordig kun je uit zoveel verschillende wanddecoratie kiezen, dat je haast vergeet waar het allemaal mee begon. Een fotovergroting is namelijk de grote voorloper van wanddecoratie. Vroeger liet je een foto vergroot afdrukken en dan hing je deze aan de muur op.

Dit kon zonder lijst maar wanneer je er extra aandacht aan wilt geven, dan deed je er een mooie lijst omheen. Verlang jij ook terug naar de tijd dat je een mooie fotovergroting aan de muur hing? Dan ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres.

In dit blog lees je alles over fotovergrotingen!

Wat is een fotovergroting?

Bij een fotovergroting wordt jouw foto op stevig fotopapier gedrukt waarbij de kleurintensiteit erg hoog is. Je foto wordt hierdoor een echte blikvanger op de muur met de 12-kleurenprint.

Doordat jouw foto op stevig papier wordt gedrukt kun je de fotovergroting gelijk ophangen net zoals een poster.

Wil je liever een luxe look? Dan lijst je de foto gewoon in. Het kleinste formaat begint bij 40x50 en het grootste formaat is 100x100!

Tip: Kun je geen  fotolijst vinden die past bij jouw foto? Dan kun je ook zelf een lijst maken van bijvoorbeeld hout. Op YouTube vind je genoeg tutorials hierover.

Maak een fotocollage

Heb je meerdere foto’s die wel een plekje in het huis verdienen? Tover dan een wand om in een collage wand met verschillende formaten fotovergrotingen!

Hier kun je eigen foto’s voor gebruiken, leuke afbeeldingen en ook afwisselen met leuke quotes!

Heb jij een favoriete zin die je altijd blijft herhalen? Waar je vrienden jou helemaal in herkennen? Dan kun je deze zin hiervoor gebruiken! Persoonlijker dan dit kan haast niet. De foto’s kun je met en zonder lijstje ophangen voor een speels effect!

Fotovergroting collage

Een alternatief voor fotobehang

Je ziet steeds vaker fotobehang voorbij komen en dit ziet er supertof uit! Maar soms kan er wel een flink prijskaartje aanhangen.

Wil je graag hetzelfde idee maar dan voor minder geld? Dan is een fotovergroting hier perfect voor! Het grootste formaat dat je kunt bestellen is 100x100. Je kunt deze fotovergroting mooi in het midden van de muur ophangen. Je kunt ook een strook maken met mooie foto's.

Wil je liever de hele muur vol te hebben? Bestel dan meerdere fotovergrotingen met hetzelfde formaat of voor een speels effect verschillende formaten (dit is natuurlijk afhankelijk van hoe groot jouw muur is).

Het is misschien even puzzelen, maar het eindresultaat mag er dan wel wezen!

Fotobehang

Wil je nog meer leuke woondecoratietips? Dan kun je onze blog lezen over unieke fotocollages!