actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
industrieel interieur

Stoer en robuust, een industrieel interieur

Gepubliceerd op 10 januari 2017

Het wordt steeds populairder, een industrieel interieur. Het heeft een stoer en stijlvol uiterlijk. Wil jij dit ook, maar wil je niet gelijk de hele inrichting van je kamer omgooien? Hieronder staan een paar meubels die je interieur gelijk een stuk stoerder maken.

Oud kluisje

Op school heb je vast wel een kluisje gehad vroeger. Dit is nu een hip meubelstuk geworden en het hoeft niet eens veel geld te kosten. Kijk op internet of je ergens een tweedehands schoolkluisje kunt vinden.

Het zal wel even zoeken zijn, maar het resultaat is er zeker naar. Knap het kastje op, verf het in de kleur die je wilt, of laat het juist in de staat die het heeft.

Grijze kluis

Foto op aluminium

Metaal komt terug in elk industrieel interieur, laat daarom een mooie foto afdrukken op aluminium. Dit geeft een stoer uiterlijk aan je foto en ook gelijk aan de inrichting van je kamer.

Zeker wanneer je een foto op geborsteld aluminium laat afdrukken, dan worden de witte kleuren niet mee geprint, maar krijgen dan de kleur van het aluminium zelf.

Foto op aluminium

Metalen fabriekslamp

Grote fabriekslampen zien we steeds vaker terug. En door de enorme hype worden ze steeds duurder. Er zijn natuurlijke goedkopere meubelwinkels, die ze tegenwoordig ook maken.

Je kunt natuurlijk ook een tweedehands lamp zoeken, deze geeft meestal ook meer sfeer dan een gloednieuwe.

Fabriekslamp

Foto op vurenhout

Alleen metaal zou je interieur wel heel kil maken. Om te zorgen dat er nog wel gezelligheid over blijft wordt er ook vaak hout gebruikt bij een industrieel interieur. Zo is een houten vloer al een goede oplossing.

Maar ook een foto op vurenhout is hier geschikt voor. Het geeft gelijk een sfeer met zich mee terwijl het ook een robuust uiterlijk heeft.

Foto op vurenhout