actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting
Karton

Karton is hip!

Gepubliceerd op 1 augustus 2018

De laatste jaren is karton steeds hipper geworden als decoratie in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn er verschillende soorten meubels van karton en worden er zelfs tentjes van het bruine materiaal gemaakt.

Bij Fotofabriek kun je nu zelf ook aan de slag met karton!

Creativiteit met karton

Ben je dit jaar op een festival geweest? Dan heb je vast de Kartent gezien! Een tentje van karton. Deze is speciaal gemaakt voor festivals. Ze worden op het terrein klaargezet, zodat je zelf niet meer met je tent hoeft te sjouwen.

En je zult het niet geloven, maar de tent kan zelfs tegen regen! Niet langer dan 4 dagen maar dan nog! Gelukkig is dit voor de meeste festivals lang genoeg om droge voeten te houden.

Is het feest afgelopen? Dan kun je de tent bij het oud papier zetten en wordt deze weer gerecycled.

title

Waarom kiezen mensen voor karton?

De Kartent is slechts een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Zo zijn er ook nog lampenkappen, salontafels en krukjes, dat laatste kan wel tot 200 kilo dragen!

Maar waarom zijn we met z’n allen zo gek van karton? Natuurlijk omdat er met wat creativiteit heel veel mogelijk is met karton, en dat het echt iets kan toevoegen aan je interieur.

Maar het is ook nog eens erg duurzaam! Het materiaal wordt gemaakt van gerecycled papier en kan weer hergebruikt worden.

Foto aan de muur

Ga aan de slag met karton!

Maak nu zelf ook iets van karton, creëer je eigen kartonnen wanddecoratie! Een foto op karton valt gelijk op in huis en is net even iets anders dan de gebruikelijke wanddecoratie.

Het is ook mogelijk om het karton te laten uitsnijden in een zeshoek. Hierdoor kun je een leuke fotocollage maken aan de muur. Lees dit blog over het maken van een fotocollage om ideeën op te doen!

title