actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Originele verjaardagscadeautips

De allerleukste cadeau ideeën voor een jarige

Voor het laatst bijgewerkt op 24 februari 2023

Er is er weer één jarig.. Maar help! Wat koop je voor iemand die alles al heeft? In deze blog geven we je inspiratie voor de allerleukste, persoonlijke cadeaus. Want we begrijpen maar al te goed hoe lastig het is om elk jaar een origineel cadeau te bedenken. 

Verras met een surpriseparty en begin met versieren

Een jaartje ouder worden is natuurlijk aanleiding voor een extra speciaal feestje. Hier mag bijpassende versiering natuurlijk niet ontbreken. Denk aan ballonnen, slingers en een mooie taart. Maar het is nog leuker als je het huis versiert met persoonlijke versiering.

Hang bijvoorbeeld een groot feestbord aan de deur met de naam of foto van de jarige. Of personaliseer je eigen fotoframe voor de leukste foto’s van het feestje. Je kunt ook de jaarlijkse slingers eens voor gepersonaliseerde feestslingers vervangen. Voeg je eigen kleuren en foto’s toe, zodat de slinger helemaal naar eigen wens is. Nu ontbreekt alleen nog een beetje versiering van de gasten en dan zijn jullie helemaal klaar om de jarige te verrassen. Zet je feesthoedje op met de gekste of leukste foto van de jarige of bedruk het feesthoedje met zijn of haar naam. Zo tover je zeker een glimlach van oor tot oor tevoorschijn! 

Fotoframe Fotofabriek

Chocolade met eigen foto en tekst

Een chocoladecadeau is een perfect cadeau voor de zoetekauw onder ons. Wist je dat we in Nederland gemiddeld 4,5 kilo chocolade per persoon eten? En daarvan krijgen we een hoop van op onze verjaardag. Vooral als je niet zo goed weet wat voor cadeau je moet geven, is een chocolade cadeau de perfecte (en smakelijke!) optie. Het is altijd goed, lekker én via de Online Editor zorg je ervoor dat jouw chocolade cadeau ook nog net iets unieker is dan anders. Bij Fotofabriek kun je kiezen uit verschillende chocolade producten, namelijk:

  • Milka Chocolade Hart: voor echte liefde 
  • Tony Chocolonely: in drie verschillende smaken
  • Merci Chocolade: met zelfontworpen verjaardagswikkel

Bij al deze producten kun je zelf kiezen hoe de wikkel eruit ziet. Zet er bijvoorbeeld leuke foto’s op of een grappige boodschap. Het is helemaal aan jou! 
 

Cadeautip chocolade

Kleding bedrukken voor de jarige

Een gepersonaliseerd cadeau is een uniek en bijzonder geschenk dat de jarige zeker zal waarderen. Het is een creatieve manier om de jarige te laten zien dat je hem of haar goed kent. Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van een t-shirt, hoodie of katoenen tas met een persoonlijke tekst of afbeelding. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een aantal ontwerpen voor je klaar staan in de Online Editor op de productpagina. Kies voor het ontwerp wat je het best vindt passen bij de jarige, vul de naam of eigen foto in en bestellen maar!

Cadeautip kleding

Creatief cadeau met naam

Hoe persoonlijker, hoe beter. Met dat in gedachten, kun je ook kiezen voor deze creatieve cadeau ideeën. Is de jarige gek op auto’s, of toevallig net zijn/haar rijbewijs gehaald? Hoe leuk is het dan om een kentekenplaat te geven met de naam erop. Ditzelfde kun je ook doen voor een straatnaambord met een kenmerkende eigenschap of de geboortedatum van de jarige! Tot slot kun je ook denken aan gegraveerde glazen. Zo kan de jarige zijn of haar drankjes serveren in stijl. 

Het feestje kan beginnen!

Er zijn talloze manieren om de jarige te verrassen en te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. En laten we eerlijk zijn, het feest is natuurlijk niet compleet zonder een persoonlijk cadeau. Maar met deze cadeautips kun jij je creativiteit de vrije loop laten en maak je de jarige zeker weten gelukkig! Fotofabriek wenst je een hele fijne verjaardag toe! 
 

Straatnaambord bedrukken

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk hier al onze verjaardagscadeau ideeën