actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Sinterklaas suprise

Originele Sinterklaassurprise ideeën

Gepubliceerd op 28 november 2018

Voor velen van ons is het heerlijke avondje niet meer een avond waarop we smachtend op Sinterklaas met zijn cadeautjes zitten te wachten.

De goedheiligman komt natuurlijk voor de kinderen, maar dat betekent niet dat we geen Sinterklaas meer mogen vieren. Ode aan de Sinterklaassurprises!

Surprise inspiratie

Sinterklaassurprises maken is hartstikke leuk, maar elk jaar is het weer een hele uitdaging om een originele surprise te maken. Een snoepje, potloot of een mijter zijn allemaal al eens voorbij gekomen.

Gelukkig heeft Fotofabriek de leukste Instagram surprises voor je op een rij gezet. Want een beetje extra inspiratie kan nooit kwaad.

Uil

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

iloontje81 is een echte creabea. Haar Instagramaccount staat vol met diverse knutselwerkjes, zo ook deze prachtige uil!

Wil je zelf een uil maken, gebruik dan een ballon en papier mache. Je kunt net als op de foto fiches gebruiken als veertjes, maar schilderen of echte veertjes opplakken kan natuurlijk ook!

Raket

Raket

Met de nieuwe snijvormen van Fotofabriek heb je in een handomdraai een leuke surprise. Ideaal als je eigenlijk niet zo veel tijd hebt om een surprise te maken.

Er zijn diverse snijvormen beschikbaar voor alle formaten Forex en Karton, voeg je eigen foto toe en klaar!

Garfield

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

We kunnen ons voorstellen dat de maker van deze Garfield een flink aantal uren heeft besteed aan het maken van deze surprise.

Wanneer Michael jou als lootje trekt, dan tref je het! Hij heeft ook nog een prachtige Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant als surprise op zijn Instagramaccount staan.

Vliegtuig

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Voor de echte wereldreiziger is een surprise van een vliegtuig superleuk en persoonlijk. Liesbeth106 maakte dit mooie KLM vliegtuig.

Hopelijk had ze een systeem bedacht om het cadeautje er uit te halen, het is zonde om de surprise stuk te moeten maken!

Minion

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Minions zijn hot! Vaak worden surprises van papier gemaakt, maar deze minion is gemaakt van stof! De typische Minionbril maakt het geheel af.

Prachtig Debby! Is jouw getrokken lootje ook helemaal gek van Despicable Me?

Donald Duck

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Barbara maakte al een tijdje geleden deze prachtige Donald Duck surprise, maar dat maakt hem absoluut niet minder mooi. Dat ze creatief is blijkt wel, ze maakt onder andere diverse traktatiedoosjes.

Ga je gelijk aan de slag met het maken van een Sinterklaassurprise of tijfel je nog? Wat voor Sinterklaassurprise ga jij maken?