wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto op karton

Foto's kun je tegenwoordig op verschillende materialen laten drukken, maar weinig materiaalsoorten zijn zo flexibel in de mogelijkheden als karton. Met een foto op karton kun je allerlei kanten op en dit kun je gebruiken voor verschillende onderwerpen en doeleinden. Het materiaal is uitstekend bedrukbaar en zorgt er voor dat de foto's zeer natuurlijk tot hun recht komen, maar je kunt het karton ook verder nabewerken door het te snijden, lijmen of verven.

Hoewel het karton erg licht van gewicht is heeft het toch een zeer sterke structuur door de gecanneleerde kern. Daarbij zorgt het lichte gewicht van het karton er voor dat het materiaal gemakkelijk aan de muur te bevestigen is.

Hoe maak je een foto op karton?

  1. Open de online editor of de offline software en kies jouw gewenste afmeting.
  2. Upload een of meerdere foto's voor jouw foto op karton.
  3. Bewerk de foto naar wens.
  4. Klik op 'bestellen' en jouw foto wordt bezorgd.

Foto op karton printen

Het leukste is natuurlijk om direct een foto op karton printen, zodat je deze kant-en-klaar thuis ontvangt. Een foto afdrukken op karton kan bij Fotofabriek op verschillende formaten. Hiervoor kun je gebruikmaken van je eigen foto's. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld tekstuele informatie toevoegen.

Foto op hart

Zo kun je bijvoorbeeld een foto op een hart laten afdrukken en deze cadeau geven met Valentijnsdag of Moederdag. Kies de mooiste foto van jou en je vriend(in) of ga op zoek naar de leukste familiefoto. Een foto op een hart is niet alleen een sierlijk maar ook een erg persoonlijk cadeau om te geven. Natuurlijk kun je ook het kartonnen hart bedrukken voor een feestelijke gebeurtenis zoals een trouwerij of verjaardag en daarop de foto's van de desbetreffende personen afgebeeld.

Maak je eigen wanddecoratie

Tips voor karton bedrukken

Hieronder vind je een aantal handige tips waarvoor je karton kunt bedrukken.

Unieke vormen

Bij een foto op karton kun je ook nog kiezen voor unieke vormen. De vormen vind je in de Online Editor. Zo kun je een bijzondere fotowand maken van zeshoeken! Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Dan is een auto, vrachtwagen of wolk hier perfect voor.

Kartonnen borden

Als je kartonnen borden of kleine kartonnen bordjes nodig hebt, dan kun je bij Fotofabriek deze ook geheel zelf ontwerpen. Een kartonnen fotobord kun je gebruiken om je gemaakte foto's op af te beelden, maar natuurlijk ook om bijvoorbeeld informatie/of instructies te geven over een bepaalde ruimte of activiteit.

Doordat het gebruikte karton 100% afbreekbaar en recyclebaar is, heb je op deze manier een milieuvriendelijke oplossing voor een situatie waarin een kartonnen borden van toepassing zijn.

Kartonnen display/reclamebord

Karton leent zich ook erg goed voor verschillende reclamebord of display. Doordat het materiaal erg bewerkbaar is kun je het kartonnen in verschillende vormen snijden en bedrukken. Kartonnen displays zijn erg praktisch in het vervoer en kunnen indien nodig in verschillende onderdelen opgebouwd worden. Als je op een beurs of tentoonstelling staat dan kan een kartonnen display of reclamebord uitkomst bieden.

Er zijn verder nog legio onderwerpen te bedenken waarvoor een foto op karton erg geschikt kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kartonnen cheque of als je het groots wil aanpakken dan is het zelfs mogelijk om een kartonnen pop van jezelf te maken, die op levensgroot formaat wordt bedrukt.

Kortom, een foto op karton bedrukken zorgt voor talrijke mogelijkheden om je boodschap mee uit te dragen!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek