actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
6 strandfoto’s waarmee we de kou trotseren

6 strandfoto’s waarmee we de kou trotseren

Gepubliceerd op 17 januari 2017

Iedereen heeft een ander ritueel tijdens het opstaan. Nadat de wekker gaat check je bijvoorbeeld je telefoon, drink je een kop koffie en kijk je het nieuws.

Wat je ochtendritueel ook is, kleine kans dat het je vanochtend ontschoten is hoe koud het was. Met -7 kruip je het liefst diep onder de dekens om te fantaseren over een fantastische warme vakantiebestemming.

Om je daar een handje mee te helpen hebben wij foto’s van de 6 mooiste en warmste stranden voor je op een rijtje gezet, tsja dromen mag toch!

La Digue Eiland

La Digue is één van de 115 eilanden van Seychellen, een land in Afrika ten noorden van Madagaskar. Het merendeel van deze eilanden zijn onbewoond en staan bekend als typische bountystranden.

Het is ook niet voor niets dat deze stranden veelal gebruikt worden voor tv-reclames, films en series. Het contrast van het spierwitte zand in combinatie met de helderblauwe zee en de rotsen zorgen voor het ultieme plaatje.

Eén woord… paradijs!

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Manuel Antonio

Dit prachtige strand vind je in Manuel Antonio National Park in Costa Rica. Het park ligt op een schiereiland en  wanneer je over de wandelpaden door het regenwoud loopt, kom je van zelf terecht op dit prachtige strand met helderblauwe zee.

Ook leuk, het park staat vooral bekend om zijn vele gele doodshoofdaapjes. Aapjes en perfecte stranden, de ultieme combinatie!

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Barreneilanden

Deze eilandengroep aan de westkust van Madagaskar bestaat uit 9 hoofdeilanden. Vroeger was het verboden om op deze eilanden te wonen en was het alleen voor lokale vissers toegestaan om hier te vissen en een paar dagen te verblijven.

Veel vissers verblijven tegenwoordig op de eilanden in tijdelijke hutten gemaakt van palmbladeren. Maar ook toeristen kunnen per boot de eilanden verkennen en genieten van de hagelwitte stranden, ongerepte koraalriffen en tropische baaien.

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Koh Rong Samloem

Met 9 kilometer lange tropische pracht vergeet je de kou in Nederland binnen no-time. Op dit kleine eiland bij Cambodja heb je zeker het gevoel dat je op een onbewoond eiland zit, want veel toeristen zul je niet zien.

Geldautomaten, warm water, elektriciteit en verharde wegen zul je overigens ook niet tegenkomen.

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Gili Air

Gili Air maakt deel uit van de tropische eilandengroep ten westen van Lombok, Indonesië. Het is het kleinste eiland van de Gili-eilanden.

Er zijn geen verharde wegen, er heerst een heerlijk relaxte sfeer en er zijn een stuk minder toeristen als op de andere eilanden.

Wel vind je een aantal leuke strandtenten waar je lekker van een cocktail in een hangmat kunt genieten.

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Havelock Eiland

Dit eiland is één van de grootste eilanden van de eilandengroep Andamanen in de Indische oceaan bij India. Met een prachtig wit zand dat aanvoelt als poedersuiker, rijke koraalriffen en volle groene wouden voelt het hier als hemel op aarde.

Daarbij hoef je niet bang te zijn dat toerisme dit prachtige eiland zal verwoesten, de focus ligt hier namelijk op Eco-toerisme.

A photo posted by Fotofabriek (@fotofabrieknl) on

Stuk voor stuk geweldige foto’s van oogverblindend mooie stranden. We krijgen spontaan zin om de volgende vakantie uit te stippelen, want op één van deze stranden zien wij onszelf wel zitten met een camera om onze nek en een cocktail in de hand. Kijk… de kou zijn we allang weer vergeten!

Jezelf dagelijks verwennen met foto's van je eigen strandvakanties? Laat ze afdrukken op canvas of hout!