actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Foto op Kurk

Je studentenkamer pimpen met kurk?

Gepubliceerd op 7 maart 2018

Je kent het misschien wel. Net verhuisd, klaar met de inrichting en toch is er iets wat mist: iets leuks voor aan de muur. Je wil natuurlijk niet dat deze leeg blijft. Een fleurig behangetje is een oplossing of houd jij meer van een stoer interieur? Dan is een wanddecoratie van kurk een goede keus. In deze blog geven we een aantal tips hoe je creatief kan zijn met het stoere en robuuste materiaal: kurk!

Kurken onderzetters aan de muur?

Ja, je ziet het goed, het zijn onderzetters! Deze zijn erg leuk als sieradenhanger te gebruiken in je kamer. Prik er grote punaises in of iets anders waar sieraden aan kunnen hangen, en klaar! Je eigen do-it-yourself sieradenhanger van kurken onderzetters. Voor de mannen: je kunt natuurlijk ook al je stropdassen eraan hangen.

Tot slot zijn deze kurken onderzetters ook gewoon te gebruiken als kleine prikbordjes door er leuke retroprints op te prikken. Gebruik zoveel onderzetters als je wil en kies zelf waarvoor jij deze wanddecoratie zou willen gebruiken!

Kurken onderzetters

Prikbordmuur van kurk

Dit idee is perfect voor een kamer met een grote, kale muur. Deze muren kun je optimaal gebruiken door er een mega prikbord van te maken. Prik je belangrijke papieren, to-do-notes of kalender erop zodat je een makkelijk overzicht krijgt van wat je nog moet doen. Laat je creativiteit de vrije loop door leuke foto’s met vrienden, posters van jou idool of je favoriete quotes erop te prikken. Je kan het zo gek niet bedenken.

Dus ben jij niet zo’n ster in organiseren en wil je een industrieel interieur creëren in je studentenkamer? Dan is dit idee misschien wel iets voor jou​!

Kurk op muur

Druk je eigen foto op kurk

Wanneer je van een stoer en industrieel interieur houdt, is kurk hét materiaal waar je dat mee kan creëren. Maak een leuke foto op kurk met bijvoorbeeld je liefje, vrienden of huisdier.

Ben jij een echte reiziger? Kies dan voor een wereldkaart op kurk! Het leuke is namelijk dat een foto op kurk ook geschikt is als prikbord. Prik met punaises al je bestemmingen in het prikbord zodat je altijd herinnerd kan worden aan waar je bent geweest. Kortom, een superleuke wanddecoratie voor het opvullen van de kale muur boven je bureau in je studentenkamer.

Wereldkaart op kurk