actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Tegeltje maken

Tegeltje maken

Gepubliceerd op 14 juni 2016

Tegeltje, tegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste uitspraak van het land? Iedereen kent de Delftsblauwe tegeltjes wel met unieke en pakkende teksten en spreuken.

Je hebt ze ongetwijfeld wel eens in een aantal huizen in Nederland aan de muur zien hangen. Dus maak een tegeltje voor jezelf of verras iemand met dit leuke cadeau!

Je eigen spreuk, uitspraak of foto

Als je een tegeltje cadeau doet is het natuurlijk leuk om een uitspraak of een foto van diegene erop te zetten.

Heeft degene niet echt een eigen spreuk of gekke uitspraak? Zoek dan verschillende tegelspreuken of tegeltjeswijsheden die helemaal bij hem of haar passen!

Er zijn heel veel leuke thema’s waarmee je je tegeltje kunt decoreren. Kies uit geboorte, Moederdag, verjaardag of een van de andere leuke thema’s om je tegeltje helemaal compleet te maken.

Eigen spreuk, uitspraak of foto

Voor elke gelegenheid

Je kunt een tegeltje bedrukken met je eigen foto’s en teksten. Je kunt de tegeltjes voor jezelf ontwerpen, maar het is ook heel leuk om deze als cadeau te geven.

Een tegeltje maken kan voor elke gelegenheid! Het is leuk als kraamcadeau, verjaardagscadeau of een huwelijkscadeau.

Heb je vrienden, familie of kennissen in het buitenland wonen? Maak dan een oer-Hollands tegeltje voor ze, zodat ze altijd herinnerd worden aan de leuke tijd in Nederland.

Wil je gelijk een tegeltje maken? Open dan de Fotofabrieksoftware of de Online Creator en ontwerp je eigen tegeltje met spreuken en foto’s!

Voor elke gelegenheid

Productdetails

De tegeltjes hebben een afmeting van 15 x 15 cm en zijn gemaakt van echt keramiek. De Delfts blauwe tegeltjes zijn geschikt voor in de badkamer, keuken, toilet en in de woonkamer en zijn eenvoudig schoon te maken met een doekje.

Bij de bestelling van een zelfgemaakt tegeltje kun je ook een handig ophanghaakje bij bestellen, zodat deze aan de muur bevestigd kan worden of kies voor een tegeltjeshouder, zodat je het zelfgemaakte tegeltje gemakkelijk ergens op kunt zetten.

Natuurlijk kan het tegeltje ook ingemetseld worden, tussen de andere tegels aan de muur.

Tegeltjeshouder

Zin om hiermee aan de slag te gaan? Maak dan hier je eigen tegeltje!