actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Vaderdag cadeautips

Creatief met cadeaus! De leukste cadeautips voor Vaderdag

Voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2022

Vaderdag komt eraan! Ben je een beetje inspiratieloos en weet je geen cadeau te vinden voor je vader, opa, broer(tje) of oom bijvoorbeeld? Of heb je niet zoveel tijd en wil je gewoon even snel een Vaderdag cadeau maken? Dan is deze blog voor jou.
In deze blog geven wij jou een aantal creatieve en grappige cadeautips voor de belangrijke mannen in je leven.

1. Een cadeau om de werkplek op te vrolijken

Elke vader heeft wel een werkplek in of rondom het huis. Is het niet in de schuur, is het wel op zolder of in de tuin. Echter liggen de meeste werkplekken (vanzelfsprekend) vol met apparatuur, gereedschap, losliggende onderdelen en papieren. Verras je vader met een persoonlijk cadeau door zijn werkplek op te vrolijken en laat een mooie foto van het gezin afdrukken. Er zijn een aantal stoere manieren om foto’s af te drukken en op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan een:

Vaderdag cadeautips wanddecoratie

2. Kleding cadeau voor papa

Vaders vragen veelal om sokken, t-shirts en truien als cadeau voor hun verjaardag, voor Sinterklaas, voor kerst of Vaderdag. Geef dit keer niet een ‘standaard’ kleding cadeau, maar ga voor een T-shirt of hoodie met bedrukking! Laat bijvoorbeeld een T-shirt bedrukken met een foto van zijn favoriete band of artiest, of ontwerp een hoodie met naam of leuke papa quote.

Vaderdag cadeautips kleding

3. Flauwe papa grappen, flauw vaderdag cadeau

Welke vader houdt er niet van om flauwe grapjes te maken?
Pak je vader terug met een flauwe grap op een mok of tegeltje! Enkele flauwe (maar leuke) papa grapjes zijn:

“Is het eindelijk Vaderdag. Krijg ik zo’n stom tegeltje/mok.”

“Jij bent de beste papa! (Want je hebt mij)”

“Goed gedaan pap, ik ben geweldig!”

“Wie heeft er een superheld nodig, wanneer je een superpapa hebt?”

Vaderdag cadeautips klein cadeau

4. Momentje voor zichzelf

Zit jouw papa ook vaak lang op de wc? Veel vaders en moeders zien naar de wc gaan als een momentje voor zichzelf. Gun papa wat rust op het toilet en geef hem een zelfgemaakt tijdschrift of gepersonaliseerd verjaardagskalender cadeau! Zo kan hij even lekker lezen of alle verjaardagen bij langs tijdens ‘zijn momentje’. 

Maak bijvoorbeeld een tijdschrift met allerlei foto’s van papa waarmee je een stripverhaal kunt maken. Een stripverhaal waarbij hij de superheld (of schurk) is of maak een magazine met allemaal lieve gedichtjes en foto’s. 

Vaderdag cadeautips kalender en magazine

5. Drink met (je) mate(n)

Houdt papa van een biertje op zijn tijd met wat vrienden? Geef hem dan een zelf ontworpen bierkist en bierglas cadeau met een grappige foto of bijvoorbeeld zijn bijnaam! Drinkt papa tóch liever wijn of champagne? Geen probleem! Laat dan een champagne- of wijnkist bedrukken en champagne- of wijnglas graveren met een vaderdag ontwerp.

Vaderdag cadeautips bier cadeau