actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting
Vaderdag

Vaderdag

Gepubliceerd op 19 juni 2016

Vaderdag! Tijd om je vader extra te verwennen. Elke papa verdient het natuurlijk om in het zonnetje gezet te worden tijdens Vaderdag, maar wat voor cadeau geef je hem?

Foto’s van jou en je vader zijn natuurlijk al veel persoonlijker dan een luchtje of een nieuwe stropdas. Gebruik oude foto’s of maak speciaal voor Vaderdag nieuwe foto’s om een extra bijzonder cadeau te maken. Lees snel verder en vind hieronder inspiratie voor een onvergetelijke Vaderdag!

Fotoboek met herinneringen

Verzamel alle foto’s van jou en je papa en maak een fotoboek! Een fotoboek is een cadeau waar je jarenlang plezier van hebt. Je vader zal elke keer terug kunnen bladeren naar zijn favoriete momenten met jou.

Kan je niet kiezen tussen de foto’s van jou en je vader? De fotoboeken van Fotofabriek zijn uit te breiden naar 200 pagina’s! Zo hoef je geen keuze te maken en kan je alle foto’s die je hebt gebruiken voor het fotoboek voor je vader.

Je kunt kiezen uit fotoboeken met spiraal, softcover fotoboeken, hardcover fotoboeken en exclusieve fotoboeken.

Fotoboek met herinneringen

Wanddecoratie

Thuis in de woonkamer, op zijn werkkamer of aan de muur op het kantoor waar hij werkt, met wanddecoratie zit je altijd goed voor Vaderdag. Misschien heeft je vader wel een te gekke hobby of een stoere foto van hemzelf of kies voor een leuke vakantiefoto of een mooie gezinsfoto.

Kies voor een foto op canvas, een foto op hout of een van de andere materialen. Neem 1 foto op een groot formaat of kies voor meerder kleine formaten wanddecoratie. Hang ze steeds op een andere manier op aan de muur voor een leuk effect. Je kunt ook een collage maken met meerdere kleine foto’s.

Wanddecoratie

Tegeltje aan de wand

Heeft jouw vader een eigen pakkende kreet, spreuk of levensmotto? Maak dan een origineel Delftsblauw tegeltje dat gemaakt wordt van echt keramiek. Je kunt hier zijn eigen tekst op zetten, maar om het nog persoonlijker te maken kan je ook een foto van jou en je papa erop zetten.

Hang deze in de keuken, badkamer of het toilet, zodat je vader er elke dag aan herinnerd wordt hoeveel hij voor jou betekent. Is jouw vader een echte klusser en toevallig bezig met het betegelen van de badkamer? Het tegeltje kan gemakkelijk ingemetseld worden tussen de overige tegels.

Tegeltje aan de wand

Een lief kaartje

Heb je zelf iets gemaakt of geknutseld, dan is het natuurlijk leuk om een speciale kaart voor je vader te maken. Schrijf er een leuk gedichtje of een lieve tekst op speciaal voor je vader. Gebruik grappige foto’s van je vader of van jezelf. Maak Vaderdag extra speciaal door een vaderdagkaart te maken op A4 formaat!

Heb je geen tijd om je cadeautje in te pakken? Dan kan je cadeaupapier als extra optie toevoegen in je winkelmandje. Zo hoef je de cadeautjes niet meer in te pakken en kan je een lekker ontbijtje voor je vader maken!

Maak nu je unieke en persoonlijke vaderdagcadeau en verras je vader!

Een lief kaartje