actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
Valentijnskaarten

Vier ideeën voor je Valentijnskaartje

Voor het laatst bijgewerkt op 31 januari 2023

Valentijnsdag is het moment om jouw geliefde net even wat meer aandacht te geven. Dit kun je op verschillende manieren doen, maar met een klassiek valentijnskaartje zit je altijd goed.

Heb je geen idee wat je op jouw valentijnskaart moet schrijven? Lees dan onze tips over hoe je jouw valentijnskaart leuk kunt invullen.

1

Oh romeo oh romeo

Niets werkt beter dan een zoetsappig gedicht voor jouw Valentijn. Schrijf op wat hem of haar zo uniek maakt, maak het persoonlijk door specifieke kenmerken toe te voegen zoals de kleur van de ogen of lievelingsdingen.

Vind je dit lastig? Op het internet vind je genoeg inspiratie voor de mooiste gedichten.

Tip: Wanneer je jouw gedicht met de hand schrijft, zorg er dan voor dat je de tijd neemt om dit netjes op te schrijven.Schrijf bijvoorbeeld eerst op een kladpapier en daarna op de kaart.

Maak een gedicht
2

Gebruik humor

Is een liefdesgedicht niet helemaal jouw ding, dan kan je ook voor een grappig kaartje kiezen. Dit is voor vrouwen en mannen nooit verkeerd. Want wie houdt er niet van een beetje humor? Je kunt zelf iets bedenken, maar er zijn genoeg ideeën te vinden online.

Wil je het persoonlijk houden? Misschien hebben je wel een leuk verhaal over jullie twee waar jullie beide zeker om zullen lachen.

Let wel op, bij sommige kaartjes is het heel belangrijk dat je Valentijn ook een goed gevoel voor humor heeft.

Gebruik humor
3

Een foto van je Valentijn

Kies een leuke foto waar jullie beiden en goede herinneringen aanhebben, bijvoorbeeld die ene vakantie in Spanje of een een bijzondere foto van de bruiloft.

Jouw Valentijn zal gelijk terugdenken aan dit mooie moment, vervolgens kunnen jullie samen hierover praten met een goed glas wijn, biertje of glaasje fris.

title
4

Maak een coupon

Neem je Valentijn mee op een leuk uitje. Een leuke manier om deze verrassing te brengen is door van je kaartje een persoonlijke coupon te maken.

Zet een foto van de bestemming op het kaartje en schrijf aan de binnenkant waarom jouw Valentijn dit verdient en verras hem of haar met een romantisch uitje.

Maak een coupon

Maak nu zelf je eigen Valentijnskaartje!