actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
cadeautjes

Zes leuke kerstartikelen voor dit jaar

Gepubliceerd op 14 december 2016

Kerst komt steeds dichterbij en dat betekent dat er weer cadeautjes ingekocht moeten worden. Je hebt altijd wel iemand in je familie waar je geen idee hebt wat je voor hem of haar moet kopen. Daarom hebben we een lijst gemaakt met leuke producten om cadeau te geven aan iemand.

Wijnkist

Wijnkist met de tekst: Fijne kerst! erop

Bij de feestdagen gaat er natuurlijk vaak een flesje wijn of champagne open. Maak daarom een persoonlijke wijnkist en doe er een lekker flesje wijn of andere drank in.

Hierdoor wordt je cadeau niet vergeten. Je kunt een wijnkist ook bedrukken voor bij het kerstdiner en oud en nieuw zelf!

Retroprints

Retroprints met kerst thema

Retroprints zijn heel erg leuk om als cadeau te geven. Verder is er sinds kort een Retroprint Deluxe, waardoor je extra grote Retroprints kunt maken.

Het is ook leuk om Retroprints op te hangen in de kerstboom, of als kerstkaartje te versturen zodat je vrienden en familie deze kunnen ophangen bij hun thuis.

Hardcover boek 14x14

Hardcover boek in het formaat 14x14 cm met winter thema

Een fotoboek is leuk om als cadeau te geven, alleen kan het maken van een fotoboek soms veel tijd kosten. Maak daarom een kleiner fotoboekje.

Je kunt bijvoorbeeld een jaaroverzicht maken voor iemand. Het is ook erg leuk om een klein fotoboekje te maken van de feestdagen zelf!

Snijvormen

Snijvorm van karton in de vorm van een kerstboom

Speciaal voor kerst is er nu ook een snijvorm van een kerstboom. Foto's op forex en karton kan je laten uitsnijden in verschillende vormen.

Maak bijvoorbeeld een mooie collage voor aan de muur door verschillende zeshoeken uit te snijden. Bekijk hier welke snijvormen er allemaal zijn.

Jaarkalender

Jaarkalender met kerst thema

Bij het nieuwe jaar hoort natuurlijk ook een nieuwe jaarkalender. Geef daarom een kalender cadeau.

Maak bijvoorbeeld een kalender van een vakantie, of geef je kalender een ander leuk thema.

Plexiglas

Plexiglas met kerst thema

Geef iemand een leuke wanddecoratie cadeau. Er zijn natuurlijke verschillende opties. Houd rekening met de inrichting van iemands huis.

Als iemand een modern interieur heeft kun je het best kiezen voor een Foto op Plexiglas. Heeft de inrichting meer een vintage look? Dan is  een Foto op Karton ook erg leuk.

Lees hier hoe lang je nog hebt voor het maken van je kerstcadeaus.