wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Exportsettings voor Adobe Photoshop en InDesign

Bij Fotofabriek is het mogelijk om je ontwerpen als PDF-bestand aan te leveren. Hieronder vind je alle informatie over het maken en exporteren van een PDF-bestand.

Voorinstellingen en exporteren naar PDF

Voor het maken van een PDF-bestand zijn er een aantal voorinstellingen van toepassing om rekening mee te houden.

In de volgende handleidingen voor Adobe Photoshop en InDesign vind je een uitgebreid stappenplan met visuele voorbeelden hoe je dit het beste kunt uitvoeren.

Daarnaast vind je hier nuttige informatie voor het opmaken van je PDF-bestand, het samenvoegen van lagen (Photoshop) en het exporteren van het PDF-bestand.

Zodra je PDF-bestand gereed voor productie is, kun je via de pdf-uploader het desbetreffende product selecteren en uploaden. Bij elk product staan de afmeting vermeld. Als je PDF-bestand hier niet aan voldoet, zal hierover een melding worden gegeven. Houd bij fotoboeken er rekening mee dat het uitbreiden van een fotoboek altijd per 2 pagina's gaat.

Kies een handleiding:

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek