Veelgestelde vragen

Hoelang worden mijn producten/uploads bewaard?

De periode waarin de ontworpen producten bij Fotofabriek bewaard blijven is afhankelijk van het systeem waarmee deze gemaakt zijn.

Gemaakt met de Fotofabrieksoftware

  • Standaard worden geüploade producten 100 dagen bewaard op de servers van Fotofabriek.
  • Na deze periode worden ze automatisch verwijderd.
  • Het gemaakte product (.DTP-bestand) blijft gewoon op je computer staan, dus je kunt je product altijd opnieuw uploaden.
  • Wil je dat je geüploade product langer bewaard blijft op onze servers? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Gemaakt met de Online Editor

  • Heb je een product gemaakt via de Online Editor dan blijft deze bewaard totdat je het product zelf verwijdert.
  • Verwijderde producten kunnen echter niet meer worden hersteld.
  • Via Mijn Uploads kun je altijd gemakkelijk je gemaakte product openen en bewerken.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.