actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Hoe maak je een Foto Op Aluminium?

Q
A

Ben je op zoek naar een unieke wanddecoratie? Een foto op aluminium heeft een bijzonder effect waardoor je foto’s op stijlvolle manier aan de muur kunt hangen. Hoe kun je een Foto op aluminium maken en bestellen?

  1. Open de gratis Fotofabrieksoftware
  2. Kies in de Online Editor voor het gewenste formaat Foto Op Aluminium
  3. Doorloop de stappen en je kunt direct een foto op aluminium bestellen!
  • In de Online Editor hoef je alleen de gewenste foto naar het aluminium toe te slepen en zo positioneren totdat deze helemaal naar wens is.
  • Het is ook mogelijk om een collage te maken of in ieder geval meerdere foto’s op het aluminium te plaatsen. Je kunt alle foto’s simpelweg naar het aluminium slepen of gebruik maken van de sjablonen.
  • Zodra de foto(‘s) helemaal goed staan kun je het fotoproduct gaan uploaden om te bestellen. Nadat het uploaden is voltooid kun je de bestelling verder afronden door het foto op aluminium toe te voegen aan de winkelwagen.
  • Op het ‘reguliere’ aluminium (ook wel butlerfinish genoemd) wordt de kleur wit niet mee geprint. De onderdelen op de foto die deze kleur heeft, zullen het aluminium effect versterken.
  • Een alternatief is om te kiezen voor een witte toplaag. Dit zorgt er voor dat de witte kleur wel wordt meegedrukt en daarbij blijft het aluminium effect ook nog zichtbaar.
  • In beide gevallen wordt je Foto Op Aluminium geleverd met een handig ophangsysteem.