Veelgestelde vragen

Wordt mijn project automatisch opgeslagen?

Fotoboekprojecten die met de Online Editor worden gemaakt, slaat het programma automatisch elke 5 minuten op. Wanneer er 5 minuten zijn verstreken, dan verschijnt rechtsonderin een melding dat het project is opgeslagen. Je kunt ook altijd zelf tussendoor je project opslaan bij 'Project opties'.

Hou er wel rekening mee dat je ingelogd moet zijn wanneer je op een ander apparaat verder wilt werken aan een specifiek project. Het project wordt dan namelijk opgeslagen in dat account. Wanneer je niet ingelogd bent, dan kun je alleen op hetzelfde apparaat verder aan dat project werken.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.