Kan ik met iemand anders in een project werken?

Q
A

Wanneer je ingelogd bent dan is het project gekoppeld aan je Fotofabriek-account. Wanneer je iemand anders toegang geeft tot jouw Fotofabriek-account, dan kun je samen aan een project werken in de Online Editor.

Let op! hou er wel rekening mee dat jullie niet tegelijk in een project kunnen werken. Dan kunnen de wijzigingen elkaar namelijk overschrijven.