actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Hoe hang ik een tuinposter op?

Q
A

Een tuinposter wordt standaard met metalen ophangringen geleverd. Heb je dat liever niet? Kies dan voor de optie geen ringen!

Er zijn meerdere mogelijkheden om een tuinposter op te hangen. Heb je een tuinposter met ophangringen besteld, dan is het mogelijk om het product op te hangen met elastiek of touw, te verkrijgen bij elke doe-het-zelf winkel. Verder bestaat ook altijd de mogelijkheid om de poster met een spijker of een schroef te monteren. Er zijn ook speciale frames te verkrijgen voor tuinposters.

AfmetingAantal ringen
50x504 ringen
80x5010 ringen
80x8012 ringen
100x508 ringen
100x10012 ringen
150x10016 ringen
200x15024 ringen

Met zeilklemmen kun je zelf kiezen waar de bevestigingspunten komen. Doordat de zeilklemmen aan de buitenrand van de tuinposter worden geplaatst zal de tuinposter nog strakker hangen. Door het gewicht zetten de klemmen zichzelf vast. De zeilklemmen dienen als vervanging voor de ringen en de tuinposter kan op dezelfde manier opgehangen worden als eerder beschreven.  

Heb je een tuinposter zonder gaten besteld, dan kan de poster ook met dubbelzijdige tape aan de muur bevestigd worden. Deze optie is met name geschikt voor posters die je binnen wil ophangen.