actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Mac friendly

Bij Fotofabriek doen wij ons best om alle computergebruikers blij te maken. Zo heb je als Mac gebruiker verschillende keuzes om jouw bestanden bij ons aan te leveren. Je kunt kiezen uit onze software, online editor en de PDF-uploader.

Wil je met onze software aan de slag, dan heb je keuze uit alle producten in het assortiment. Met onze software kun je alle kanten op, zo heb je verschillende bewerkingsmogelijkheden om jouw gekozen product precies te maken zoals jij dat wilt. Ben je benieuwd en wil je alle ins en outs over onze software weten? Lees onze handleiding voor alle uitgebreide informatie.

Naast onze software kun je ook kiezen voor de online editor, per product wordt aangegeven of dit mogelijk is. Zo is het maken van kaarten en canvassen in de online editor geen probleem. In de online editor wordt een uitgebreide rondleiding gegeven zodat je gelijk aan de slag kunt.

Heb je zelf een PDF bestand ontworpen, dan kun je deze makkelijk uploaden met onze PDF-uploader.

Producten kunnen standaard aangeleverd worden in sRGB, wij printen uiteindelijk wel in CMYK. Wanneer je in Adobe RGB werkt, dan dien je dit kleurprofiel in te sluiten in het PDF-bestand. Wij zorgen er dan voor dat het bestand in Adobe RGB wordt afgedrukt.