actie
Jaarboekenactie: Hardcover A4 vanaf €12,99 + gratis verzending!
nieuw-bij-fotofabriek

Nieuw bij Fotofabriek

Voor het laatst bijgewerkt op 13 januari 2023

Wij hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten! Dit jaar zijn er verschillende nieuwe producten bijgekomen, zijn er belangrijke aanpassingen doorgevoerd en is de website uitgebreid door verschillende toevoegingen, zoals bijvoorbeeld onze nieuwe Fotoprints Editor!

Op deze pagina vind je de belangrijkste updates van binnen en buiten het bedrijf! Beginnend met alle nieuwe producten die zijn toegevoegd aan ons assortiment in 2022!

Pocketboekje

pocketboekje-nieuw

December 2022
Het kleinste boekje in ons assortiment! De pocketboekjes zijn 10x10 cm en hebben een softcover en vlakliggend binnenwerk. Het boekje is ideaal om als klein cadeautje weg te geven. Die kan je in je zak steken! 

 

Theedoos

theedoos-nieuw

November 2022
Deze theedoos is de perfecte aanvulling voor iedere keuken. De houten theedoos bevat 4 vakken, zodat jij de thee overzichtelijk kan bewaren. Kies een lijntekening en tekst naar wens en laat deze graveren op de doos! 

 

Fotoframe

fotoframe-nieuw

November 2022
Is je beste vriend of vriendin binnenkort jarig? Of heb je een feestje in het vooruitzicht? Maak je eigen fotoframe en ga ermee op de foto! Zo maak je de leukste foto's om op terug te kijken!

 

Fotoblok met glitter

fotoblok-met-glitter-nieuw

September 2022
Laat je favoriete foto afdrukken en plaats hem in een fotoblok met glitter! Kies tussen gouden glitters en rode glitters in hartjes-vorm en geef jouw favoriete foto een speciaal plekje in huis als een fotoblok met glitter!

 

Huisnummerbordje

huisnummerbordje-nieuw

September 2022
Val op in de straat met een persoonlijk huisnummerbord! Kies uit een huisnummerbordje van plexiglas of dibond en ontwerp de eyecatcher van de straat! Zet de familienaam, voornamen of naam van het studentenhuis op het bordje.

 

Diamond painting

diamond-painting-nieuw

Augustus 2022
Hou jij van creatief bezig zijn? Dan is een diamond painting iets voor jou! Zet de diamantjes één voor één op het schilderij en beleef urenlang plezier van jouw gepersonaliseerde painting!

 

Kentekenplaat

kentekenplaat-nieuw

Augustus 2022
Heeft iemand in jouw omgeving net zijn of haar rijbewijs gehaald? Voeg een eigen naam toe en maak een eigen kentekenplaat! Hang de plaat door middel van de plakstrip op als decoratie voor jouw woon- of slaapkamer!

 

Tegels

tegels-nieuw

Mei 2022
In het afgelopen jaar zijn er een aantal toevoegingen geweest op onze tegels van echt keramiek. Zo werd de XL-tegel, de rechthoekige tegel en het hexagon tegel geïntroduceerd op onze webshop! 

 

Collageposter

collageposter-nieuw

Maart 2022
Heb jij meerdere foto's die je graag wilt laten afdrukken? Maak er een collageposter van! Voeg gemakkelijk meerdere foto's toe tot één kunstwerk en maak een collageposter van premium afdrukkwaliteit.

Tegel in baklijst

tegel-in-baklijst-nieuw

Februari 2022
Wil je meerdere tegels maken? Ga voor onze tegels met lijst en voorzie je tegels van een zwarte of houten baklijst. Je kan ervoor kiezen foto's, teksten of een combinatie van beide op tegels te laten drukken en in te lijsten.

Snel nieuwe producten maken

De nieuwe producten ontwerp je makkelijk en snel in onze Online Editor of via onze Gift Editor. Wij produceren de fotoproducten in eigen huis, hierdoor zorgen wij voor hoge kwaliteit en snelle productie. Wil je een van onze nieuwe fotoproducten maken? Volg dan het onderstaande stappenplan:

  1. Open de Online Editor of Gift Editor op de productpagina
  2. Kies een naam, schrijf een tekstje en/of voeg een eigen foto toe
  3. Geef het fotoproduct vorm door (optioneel) clip-arts toe te voegen
  4. Voeg het product toe aan de winkelwagen en rond de bestelling verder af

Wij doen er alles aan jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren! Heb je nog vragen? Of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice.