actie
€12,50 korting op A4 Hardcover en Vlakliggende Fotoboeken

WeTransfer gebruiken

Als je om enige reden het .DTP bestand (waar het ontwerp van je fotoproduct instaat) niet kunt uploaden via de Fotofabrieksoftware dan is de website www.wetransfer.com een goed alternatief. Via deze website kun je een bestand versturen dat normaliter te groot is om via een regulier e-mailprogramma te versturen.

Hoe het werkt

Via WeTransfer kun je het .DTP bestand uploaden en vervolgens ontvangen wij een e-mail met daarin een downloadlink. Wij zijn ook de enige partij die dit bestand ontvangt en die deze kunnen openen. Daarnaast vervalt de download link na 14 dagen, dus het fotobestand wordt ook niet structureel bij WeTransfer.com opgeslagen.

Het werkt op de volgende manier:

  1. Als je nog geen Fotofabriekaccount hebt aangemaakt, dan is het handig om dit eerst te doen.
  2. Ga vervolgens naar wetransfer.com
  3. Als dit je eerste bezoek is aan de website, dan moet je eerst akkoord gaan met de de voorwaarden. Hiermee krijg je toegang tot de gratis versie en kun je tot 2GB* uploaden.
  4. Als je al eerder deze website hebt bezocht, dan krijg je gelijk de uploadmogelijkheid te zien.
  5. Klik op Voeg bestanden toe en ga naar de map waar je het .DTP bestand hebt opgeslagen.
  6. Voeg in het vakje er onder (E-mail naar) ons e-mailadres in: klantenservice@fotofabriek.nl
  7. Voeg in het vakje daaronder je eigen e-mailadres in, zodat we direct weer contact met je kunnen opnemen.
    (Let op: het meest praktische is om hier hetzelfde e-mailadres in te vullen, die je ook gebruikt hebt om je Fotofabriekaccount aan te maken.)
  8. In het onderste vakje kun je eventueel nog een tekstueel bericht toevoegen, die betrekking heeft op je bestelling of account.

Klik vervolgens op Versturen en je zult een voortgangspercentage zien oplopen tot 100%. Zodra dit voltooid is ontvang je op je eigen e-mailadres een bevestiging. Het is belangrijk dat je de pagina niet sluit voordat de 100% bereikt is. Anders wordt het bestand niet verstuurd!

Afbeelding van hoe WeTransfer werkt

Bestel je product

Na het uploaden ontvangen wij enkele minuten later een e-mail om het bestand te downloaden. Zodra dit gebeurd, krijg je hiervan ook een bevestiging op je eigen e-mailadres, zodat je hierdoor weet dat wij het bestand aan het downloaden zijn.

Wij gaan het bestand uploaden naar je account en zullen je vervolgens een e-mail sturen dat dit voltooid is. Je kunt dan direct naar Mijn uploads gaan om je fotoproduct aan de winkelwagen toe te voegen en de bestelling af te ronden.

Let op: Is het .DTP bestand groter dan 2GB? Gebruik dan de website www.myairbridge.com. MyAirBridge.com maakt gebruik van hetzelfde principe als WeTransfer.com, alleen kun je hiermee grotere bestanden versturen (tot 20GB gezipt).

Staat je antwoord er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice.