actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus
Creatief met visitekaartjes

Creatief met visitekaartjes

Gepubliceerd op 16 mei 2019

Visitekaartjes, iedereen kent ze wel. Ze worden vaak gedrukt voor zakelijk gebruik om contactgegevens uit te wisselen. Ontzettend handig natuurlijk, maar je kunt visitekaartjes ook voor andere creatieve doeleinden gebruiken. In dit blog vertellen wij je graag hier meer over.

Taggen maar!

Juist! Gebruik visitekaartjes als label (tag) en hang ze overal aan. Maak er een gaatje in met een perforator en je hebt je eigen ontworpen etiket. Het leuke aan de visitekaartjes bij Fotofabriek is dat ze ook nog in verschillende vormen zijn. Zo kun je labels in de vorm van een paprika in de keuken hangen.

Etiketten keuken

Persoonlijke cadeaulabel

De leukste cadeautjes om uit te pakken zijn toch vaak de cadeaus met een strikje of andere versiering er omheen. Druk jouw favoriete quote of foto op een visitekaartje, schrijf er nog wat leuks bij voor de jarige en hang dit met een mooi touwtje aan het cadeau.

Natuurlijk zijn de labels niet alleen leuk voor verjaardagen maar ook voor feestdagen, jouw cadeau valt op met je persoonlijke label.

Persoonlijke cadeaulabel

Bedankjes

Ben je op zoek naar een leuke huwelijkbedankjes of misschien wel babyshowerbedankjes? Maak ze dan compleet met een originele en persoonlijk etiket. Laat aan de voorkant van het visitekaartje een mooie foto drukken, schrijf aan de achterkant een lieve tekst speciaal voor de gasten. Hang de labels aan een jute zakje gevuld met snoepjes. Zo krijg je leuke bedankjes voor elke gelegenheid.

Bedankjes

Etiketten voor kruidenpotjes

Ben je een echte keukenprins(es) en verzamel je graag kruiden en oliën in van die leuke jampotjes en flessen? Het ziet er superleuk uit maar je weet niet altijd van de buitenkant wat er nu weer in zit. Maak daarom van visitekaartjes jouw eigen etiketten voor op kruidenpotjes. Hang ze met een mooi gekleurd touwtje aan de potjes en alle kruiden herken jij gelijk.

Etiketten voor kruidenpotjes

Boter, kaas en visitekaartjes

Boter, kaas en eieren, wie kent dit oer-Hollandse spel niet? Maak jouw eigen boter, kaas en eieren spel met visitekaartjes. Je kunt het spel op beide kanten laten drukken of een kant bedrukken met een foto. Met een setje visitekaartjes kun je dan 50 of 100 potjes spelen. Leuk voor bruiloften en andere grote feesten.

Visitekaartjes spel

Lees ook andere blogs met creatieve tips, zoals creatief met canvas.