actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
fotobewerking app

De 3 handigste en gratis fotobewerking apps

Gepubliceerd op 2 september 2017

Fotografeer jij graag met je telefoon, maar zijn niet alle foto's helemaal zoals jij dat wilt? Dan kun je ze natuurlijk bewerken met een fotobewerking app!

Je hebt tegenwoordig ontzettend veel keuze, daarom hebben wij 3 apps voor je op een rijtje gezet. De fotobewerking apps zijn niet alleen superhandig, maar ook nog eens gratis!

Snapseed

Met Snapseed heb je een superhandige en gratis fotobewerking app op je telefoon! Zo kun je diverse filters gebruiken, de focus aanpassen en frames toevoegen. De app is vrij uitgebreid en is daardoor leuk voor de beginner en expert.

Heb je een selfie gemaakt waarbij het licht niet helemaal goed op je gezicht valt? Pas dit makkelijk aan bij ‘Verbeteren’. Zo kun je de kleinste details wegwerken.

Ben je net even een stapje te ver gegaan? Geen zorgen! Je kunt steeds een stapje of meerdere stappen terug.

De fotobewerking app heeft ontzettend veel toffe filters zoals 'vintage', 'grunge' en 'noir'. Heb je de app gedownload kijk dan zeker even bij tips, hier wordt namelijk stap voor stap uitgelegd hoe je bepaalde foto’s kunt creëren.

snapseed fotobewerking

Aviary

De Aviary app is niet zo uitgebreid als Snapseed, maar het bewerken van foto’s gaat vrij makkelijk. Je kunt er voor kiezen om je foto automatisch te bewerken met de optie 'Verbeteren'.

De aanpassingen kunnen makkelijk ongedaan worden gemaakt door naar rechts te swipen en wanneer je de aanpassingen weer toegepast wilt hebben, dan swipe je naar links.

Wat Aviary leuk maakt is dat je naast het bewerken ook stickers en tekst kunt toevoegen. De app is vooral makkelijk voor mensen die wel graag hun foto’s willen bewerken, maar hier niet al te veel tijd in willen steken.

Enig nadeel is dat de app niet heel overzichtelijk is.

aviary fotobewerking

Airbrush

Wanneer je graag selfies bewerkt, dan heb je met de Airbrush app geluk! Wanneer je de app hebt gedownload dan krijg je 4 opties wat betreft het opslaan van je foto's: Standaard, Medium, HD en Ultra HD.

Airbrush biedt je ook veel demo’s aan om te bekijken. Zo leer je gelijk hoe je jouw foto’s kunt aanpassen, wanneer je dit liever niet wilt dan sla je de demo’s over.

De app is perfect voor het bewerken van selfies, dit bewijzen ze wel met de optie 'Make-up'. Je kunt kiezen uit een subtiel laagje, modern, nude en zelfs drama.

Heb je een nachtje doorgehaald? Dan kun je je wallen wegwerken. Kortom de app zorgt ervoor dat jij de perfecte selfie krijgt die je ook nog in een hoge resolutie kunt opslaan.

airbrush fotobewerking

Heb je foto's van vroeger die je ook wilt bewerken? We vertellen je alles over het digitaliseren van oude foto's zodat ze op je telefoon staan!