actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus
Instagram foto's afdrukken

Instagram foto's afdrukken

Gepubliceerd op 7 augustus 2016

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van Instagram. Dit is hét medium om foto’s te maken, delen en te bewerken. Het is een eenvoudige manier om je mooiste momenten en gebeurtenissen met andere mensen over de hele wereld te delen.

Vroeger was het best kostbaar en tijdrovend om foto’s te maken en af te drukken, maar die tijden zijn veranderd. Hoe leuk is het om je mooiste Instagram foto’s af te laten drukken en terug te laten komen in je interieur?

Bij Fotofabriek kun je in 3 stappen al jouw Instagram foto’s laten afdrukken!

1

Je Instagram foto's downloaden

Instagram gebruik je natuurlijk veel op je smartphone, maar je Instagram account is ook toegankelijk via desktop. Wat natuurlijk ideaal is als je je foto’s wilt opslaan en laten afdrukken.

Op desktop computers is het downloaden van je Instagram foto’s niet vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er verschillende programma’s om je Instagram foto’s te downloaden.

Neem bijvoorbeeld het programma 4k Stogram. Met dit programma kun je gemakkelijk je instagram foto’s opslaan.  Na het downloaden voer je bovenin het scherm je Instagram accountnaam in.

Vervolgens verschijnen alle Instagram foto's van de door jou ingevoerde accountnaam. De foto's worden automatisch opgeslagen op de computer in de map 'Afbeeldingen'.

Of klik in het programma naast je accountnaam en klik op ‘Laat zien in de map’ om gelijk naar de opgeslagen foto’s in de map te gaan.

Instagram foto's downloaden
2

Je Instagram foto's uploaden

Maak verschillende fotoproducten en collages van je Instagram foto’s. Wil je een echt vintage effect? Laat dan je Instagram foto’s als retroprints afdrukken. Het leuke is dat je het vierkante formaat van je Instagram foto’s behoud.

Ga naar de Fotofabriek website en selecteer met welk programma je de Instagram foto’s wilt uploaden en laten afdrukken. Open de software of Online Editor en laadt jouw favoriete foto’s in de software.

Vervolgens kun je je Instagram foto’s toevoegen. Wanneer je de foto selecteert, wordt gelijk de kwaliteit van de foto getoond.

Wil je liever al je foto’s in zwart wit hebben? Kies dan voor een van de filters.  Ben je klaar met het toevoegen van jouw favoriete foto? Klik dan rechts bovenin op 'upload en bestel'.

Instagram foto's uploaden
3

Je Instagram foto's bestellen

Log in op de website van Fotofabriek en voeg de foto’s toe aan je winkelwagen. Vul je gegevens in en je Instagram foto’s worden zo snel mogelijk naar jou verzonden!

Heb je nog wat inspiratie nodig om jouw Instagram foto’s in je interieur te verwerken? In onze andere blog 'oude foto's in een nieuw jasje' hebben wij leuke ideeën voor jou op een rijtje gezet.

Instagram foto's bestellen

Succes en veel plezier met het afdrukken van je eigen Instagram foto’s!