actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
vaderdagcadeau-banner

Een cadeau dat je vader beslist moet hebben

Gepubliceerd op 9 juni 2017

Jouw vader is natuurlijk de allerleukste en liefste van de hele wereld en daarom verdient hij een bijzonder vaderdagcadeau. Dit kan een lekker drankje of geurtje zijn, maar een persoonlijk cadeau gemaakt door jou is toch wel leuker.

Duik de kast in en ga opzoek naar de leukste foto’s van vroeger en nu en maak een origineel vaderdagcadeau.

Fotoboek met foto’s van vroeger

Een fotoboek maken is tegenwoordig heel normaal, maar wist je dat dit vroeger niet zo was? Waarschijnlijk gebruikte jouw vader vroeger een camera met een fotorolletje. Wanneer dit rolletje vol was ging hij naar een winkel en liet de foto’s ontwikkelen.

Na een paar dagen lagen de foto’s voor hem klaar in een mapje. Dit is allemaal verleden tijd want tegenwoordig kan alles online gemaakt worden. Zoek de leukste foto’s van vroeger uit en vul dit aan met een aantal van deze tijd. Zeker weten dat jouw vader dit zal waarderen.

Wil je weten hoe je deze foto’s kunt digitaliseren? In dit blog wordt alles uitgelegd.

foto-hout

Een foto aan de muur

Tegenwoordig kun je met eigen foto’s hele mooie kunstwerken maken. Misschien vind je tussen alle foto’s van vroeger nog een speciale foto van jouw vader. Een foto die heel waardevol is voor hem en die jij dus voor vaderdag cadeau kunt geven. Omdat het natuurlijk voor jouw stoere vader is, is het ook leuk om de foto op stoer materiaal te drukken.

Wat dacht je van een Foto Op Hout? Dit kan op berkenplex of vurenhout en je kunt zelfs nog een whitewash optie toevoegen.

Heb je liever ander materiaal? Dan is een Foto Op Aluminium of Dibond ook supertof! Hier verras je jouw vader op Vaderdag echt mee.

foto-aluminium

Voor de gezellige avonden

Is jouw vader dol op een lekker wijntje of een ander drankje? Verras hem op Vaderdag met een gepersonaliseerde wijnkist als vaderdagcadeau. Laat de wijnkist met een foto van hem of jullie samen bedrukken of met een gedicht dat je voor hem hebt geschreven.

Voeg hier een fles witte, rode of rosé wijn aan toe en het vaderdagcadeau is helemaal compleet. Met de zomermaanden in het vooruitzicht komt dit cadeau vast wel op.

wijnkistbedrukken