actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
sinterklaas

Van surprise-stress, naar pakjesavond-succes!

Gepubliceerd op 17 oktober 2022

Sint zat eens te denken,
Wat hij jou dit jaar zou schenken!

Een nieuwe pony?
Of wat chocolade van Tony?

Een persoonlijke theekop?
Of een speciale laptop?

Het is weer de tijd van het jaar dat we ons mogen voorbereiden op het Sinterklaasfeest! De cadeautjes kopen, gedichten schrijven, surprises maken en heel veel pepernoten eten. Voor de één een heerlijke tijd om de creativiteit los te laten, voor de ander net even wat lastiger. 
Wordt het jou ook net even te veel? Wees dan niet getreurd. In deze blog helpen wij je namelijk met het maken van een simpele, maar leuke Sinterklaas-surprise 😉

Eenvoudig en snel een suprise

Ben jij niet zo creatief of heb je simpelweg geen tijd om een leuke surprise te maken? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Wij laten zien hoe je een doos Merci Chocolade of Tony’s Chocolony omtovert tot een originele en persoonlijke surprise! Het is snel, simpel en creatieve skills zijn niet vereist 😉.

Je kan voor meerdere opties kiezen qua thema’s. Voor de Merci hebben wij keuze uit 4 opties:    

  1. Laptop                        
  2. Het boek van Sinterklaas            
  3. Tas                        
  4. Platenspeler
Surprise Thema's

Liever een Tony’s? Kies dan bijvoorbeeld één van deze thema’s:

  1. Telefoonhoesjes
  2. Spelcomputer
  3. Oogschaduwpallet

Natuurlijk is niks verplicht! Heb je zelf een leuker idee? Upload die dan zeker 😉! Maakt het juist alleen maar persoonlijker. Dat maakt het ook meteen een stuk leuker om te geven en te krijgen. 

Merci surprise

Een surprise heb je zo gemaakt via onze Online Editor. Hier staan verschillende thema’s namelijk al voor je klaar. Kies één van de thema’s en voeg een leuke foto en/of tekst toe om het persoonlijk te maken. Ben je tevreden? Bestel de surprise en klaar is Piet! Onze Pieten zorgen voor de rest. De één pakt de Merci Chocolade, de ander print de wikkel uit en doet de Merci vervolgens in de wikkel. En klaar is de surprise al weer. Daarna brengt onze Post-Piet de Sinterklaassurprise zo snel mogelijk naar je toe!

Merci Laptop

Tony's Chocolonely surprise

Voorkeur voor de Tony’s Chocolonely chocolade? Geen probleem, ook hiervoor is een surprise makkelijk te maken in onze Online Editor. Kies hier ook een van onze thema’s en plak een leuke foto en/of tekst in de daarvoor bestemde vlakken. Bestel je surprise en klaar is kees! Onze Pieten zorgen ervoor dat alles helemaal goed komt en de surprise zo snel mogelijk bij jouw thuis aankomt! (Via brievenbus of schoorsteen 😉.) 

Tony Telefoon