actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Valentijnsblog

Vier de liefde met een persoonlijk cadeau!

Voor het laatst bijgewerkt op 1 februari 2022

Valentijn draait om liefde, hartjes, kaartjes, bloemen en meer. Wil je jouw liefde dit jaar verrassen met een écht uniek valentijnscadeau? Ga aan de slag met je eigen foto’s en bedenk romantische teksten. 

Ben je niet zo creatief? Dan helpen wij je graag een handje op weg met de volgende tips! 

Maak een liefdevol fotoboek

Verzamel alle foto’s van jou en je geliefde en maak er een mooi fotoboek van. Ga voor een dik boekwerk met meer dan 100 pagina’s of kies voor een kleinere variant waarin jullie mooiste momenten zijn samengevat. 

Een fotoboek maken kan al binnen enkele klikken. Dus wees niet bang dat je voor dit project geen tijd meer hebt! Kies één van de kant-en-klare thema’s en vul het boek automatisch. Check of alles naar wens is, voeg eventueel teksten toe en klaar is kees. 

Wist je dat? Fotoboeken van Fotofabriek 8 jaar op rij zijn uitgeroepen tot de beste fotoboeken van Nederland!

Valentijnsboek maken

Voel je gelukkig met chocolade!

Als je chocolade eet wordt in de hersenen het stofje endorfine aangemaakt dat voor een gelukzalige gevoel zorgt. Kies voor een chocoladereep met een persoonlijke boodschap, ontwerp een Tony's ChocolonelyMilka Chocolade Hart of Merci met eigen wikkel. 

Proosten met een gepersonaliseerd glas

Op Valentijnsdag samen een lekker speciaal biertje of een goed glas wijn drinken is veel leuker in een gepersonaliseerd glas! Zet een lieve boodschap op een glas en jouw Valentijn zal bij elke slok deze woorden zien. Kies uit diverse glazen zoals: bier-wijn-champagne- of theeglazen!

Een snijplank voor de kok

Een gepersonaliseerde snijplank met eigen naam! Is jouw Valentijn een echte keukenprins of -prinses? Ontwerp dan een snijplank met een unieke tekst. Dan weet je zeker dat alle gerechten met liefde worden bereid. 

Tony's Chocolonely voor Valentijn!

Zeg het met woorden

Ontwerp een mooie kaart voor Valentijn! Geen idee wat je erop moet zetten? Wij hebben diverse thema’s in onze Online Editor klaarstaan die je gratis kunt gebruiken! Wil je op de kaart een romantische tekst plaatsen maar weet je niet wat? Misschien kun je hier iets mee:

“Voor mij ben jij perfect!”

“Jij maakt het verschil!”

“Elk moment dat ik met jou mag delen, is een droom die uitkomt!”

“Elke keer als ik je zie word ik opnieuw verliefd!”

“Jij bent mijn hemel op aarde!"

Valentijnskaart maken