actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Broodtrommel met foto bedrukken

9,0

(952 beoordelingen)

 • Broodtrommel met foto bedrukken
 • Broodtrommel met foto bedrukken
 • Vaatwasserbestendig en magnetronbestendig
 • Broodtrommel met foto en naam
 • Gemakkelijk te ontwerpen
 • 18 x 12 x 5,5 cm
 • Stevig materiaal

Laat een broodtrommel met foto bedrukken en maak de eetpauze leuker! Een broodtrommel met foto bedrukken doe je vliegensvlug via onze Online Editor
Maak een broodtrommel met foto voor jezelf, je kind, je neefje of nichtje of zelfs jouw collega. Klik op de knop hieronder om direct te beginnen met het ontwerpen van een broodtrommel.
 

Broodtrommel met foto

Geef je kind een eigen broodtrommel met foto mee naar school! Je kunt een broodtrommel met foto bedrukken en met naam of bijnaam bijvoorbeeld. Of laat een lunchtrommel bedrukken met een foto van jezelf om mee te nemen naar werk. Zo Zit je in een sportteam of bij een vereniging? Geen probleem! Bij Fotofabriek kun je in de Online Editor ook een logo uploaden en op je broodtrommel bedrukken.

Een broodtrommel bedrukken en cadeau geven

Laat een broodtrommel met foto bedrukken voor de verjaardag van je neefje of nichtje en geef hem cadeau! Wil je jouw zoon of dochter verassen voor het nieuwe schooljaar? Een broodtrommel met foto maakt het lunchen op school nét wat leuker. Of ben je opa of oma en wil je jouw kleinkind verassen? Laat een broodtrommel met foto bedrukken met bijvoorbeld een leuke foto van een weekndje logeren!

Hoe laat je een broodtrommel met foto bedrukken?

Met maar een paar klikken kun je jouw lunchbox ontwerpen via de Online Editor en door Fotofabriek laten bedrukken. Volg onderstaande stappen om een broodtrommel te bedrukken:

 1. Klik op Broodtrommel
 2. Kies een kant-en-klare thema of start een blanco ontwerp
 3. Upload je foto en voeg bijvoorbeeld een naam of tekst toe
 4. Klaar met de broodtrommel ontwerpen? Klik dan op bestellen

Wanneer je jouw bestelling hebt afgerond zullen we jouw broodtrommel met foto zo snel mogelijk bedrukken!

Hoe ziet een broodtrommel met foto eruit?

De broodtrommel met foto is gemaakt van duurzaam plastic en gaat daardoor ook lang mee. Daarnaast is de broodtrommel dankzij het stevige materiaal ook vaatwasser- en magnetronbestendig. Een broodtrommel met foto wordt op de deksel in hoge kwaliteit gedrukt. 

Fotoboeken van de hele familie

Wil je ook nog graag foto’s van het gezin en de familie afdrukken? Maak er dan een fotoboek van! Zou hou je alle herinneringen mooi op één plek en kun je de familiefoto’s in het fotoboek er steeds gemakkelijk bij pakken wanneer er visite langskomt. Ga voor simpel en strak en kies een Hardcover Fotoboek. Wil je een fotoboek waarbij de foto’s niet bol lopen in het midden? Kies dan een van onze vlakliggende fotoboeken.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...