actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Broodtrommel met naam bedrukken

 • Broodtrommel met naam maken
 • Broodtrommel met naam
 • Zelf online ontwerpen
 • Herbruikbare broodtrommel
 • Bedrukbare deksel
 • 18 x 12 x 5,5 cm
 • Snelle levering

Laat je eigen broodtrommel met naam bedrukken bij Fotofabriek. Zorg ervoor dat jij de leukste broodtrommel van je klas of collega's hebt! Begin nu met het ontwerpen van je eigen broodtrommel met naam!

Begin nu met ontwerpen!

Broodtrommel met naam bedrukken

Bedruk nu een broodtrommel met naam, tekst, foto of logo! Je kunt bij Fotofabriek helemaal zelf bepalen hoe jouw broodtrommel eruit komt te zien. Voor kinderen is het leuk om een broodtrommel te maken met een plaatje van bijvoorbeeld een prinses voor een meisje, een auto voor een jongen of van dieren voor beide. 

Herbruikbare broodtrommel met naam

De broodtrommel is gemaakt van stevig plastic. Hierdoor kun je de broodtrommel elke dag opnieuw gebruiken en hoef je nooit meer aluminium folie of plastic boterhamzakjes te gebruiken. Het bakje van de broodtrommel kan prima in de vaatwasser. De deksel is bedrukt met jouw eigen ontwerp. We adviseren om de deksel niet in de vaatwasser te plaatsen omdat de bedrukking hierdoor kan vervagen. 

De lunchbox heeft een formaat van 18 x 12 x 5,5cm. Dit is groot genoeg om je hele lunch mee te nemen. Denk hierbij aan broodjes, fruit en noten. Doordat de broodtrommel met naam zo compact is kun je hem gemakkelijk meenemen.

Broodtrommel en bidon met naam

Broodtrommel met naam geven als cadeau

Bedruk een broodtrommel met naam, tekst, foto of logo om cadeau te geven! Je kunt bij Fotofabriek helemaal zelf bepalen hoe de deksel van de broodtrommel eruit komt te zien. Wil jij de broodtrommel met een leuk plaatje van een dier, een grappige tekst of alleen met naam laten bedrukken? Alles kan omdat je het zelf kunt ontwerpen in de Online Editor. Met een bedrukte broodtrommel weet je zeker dat je iemand kunt verrassen! Een broodtrommel met naam is leuk om te geven voor een verjaardag of zomaar. 

Hoe kan ik een broodtrommel ontwerpen?

Een broodtrommel met naam, tekst of foto bedrukken doe je in een paar stappen. Via onze Online Editor kun je snel en gemakkelijk een broodtrommel personaliseren. Volg de onderstaande stappen:

 1. Ga naar de broodtrommel en open de Online Editor
 2. Kies een leuk thema of start een blanco project
 3. Voeg je naam, tekst of foto toe aan de broodtrommel
 4. Voeg eventueel cliparts toe en bewerkingen
 5. Rond de bestelling af!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...