Canvas drukken

Canvas drukken van je eigen foto voor aan de muur? Bij Fotofabriek is het mogelijk! We zijn scherp geprijsd en bieden uitstekende service. De beste prijs/kwaliteit verhouding! Iedereen wil een andere canvas drukken, daarom bieden wij verschillende formaten canvas aan. Een persoonlijke canvas drukken met één of meerdere foto's kan heel eenvoudig! Maak hiervoor gebruik van onze sjablonen in de Online Editor.

Bekijk ons assortiment

Foto Op Plexiglas
vanaf € 27,99
Actie Foto Op Hout Vierkant
vanaf € 24,99
Poster overzicht
vanaf € 3,99
 Foto Op Tuinposter
vanaf € 19,99
Foto Op Forex Vierkant
vanaf € 9,99

Canvas drukken met korting

Wil jij ook een canvas drukken? Dan krijg je van Fotofabriek de volgende afwerkingen: canvas drukken op 100% katoen, canvas drukken met satijnglans, gespannen op een houten frame van 2 cm dik, premium 12 kleurendruk met zeer hoge kleurechtheid! Als je daar nog niet enthousiast van geworden bent, je krijgt korting bij Fotofabriek wanneer je meer dan één canvas drukken gaat! Deze korting kan oplopen tot wel 10%! Begin dus direct met je canvas drukken!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!