Collage poster maken

9,1

(10 beoordelingen)

 • Collage poster maken (hangend)
 • Collage poster maken (staand)
 • Collage poster maken (liggend)
 • Collage poster ingelijst
 • 8 tot 24 foto's
 • Gemakkelijk te ontwerpen
 • Binnen 24 uur gedrukt
 • Premium afdrukkwaliteit
 • Verschillende papieropties

Maak een collage poster met meerder foto’s op één poster! Je kunt tot wel 24 foto’s op één collageposter maken. Een poster maken gaat gemakkelijk en snel via onze Online Editor. Klik op de knop hieronder om jouw eigen collage poster te maken.

Begin direct

Collage poster maken met meerdere foto’s

Een collage poster kun je met meerere foto’s maken. Kies in de online editor een van de indelingen en maak je collageposter persoonlijk en uniek. Maak een collageposter met verjaardagsfoto’s, vakantiefoto’s of bijvoorbeeld de leukste foto’s van je (klein)kinderen van het afgelopen jaar. Een fotocollage kun je met twee, vier, zes, acht of zelfs 24 foto’s maken.

Collage poster maken en cadeau geven

Ga je binnenkort weer bij opa en oma op bezoek? Geef ze dan een kleinigheidje door een collageposter te maken met de mooiste foto’s van het gezin. Of ben je net tante geworden en ben je nog op zoek naar een kraamcadeau? Laat dan bijvoorbeeld een collage poster maken van de newbornfoto’s van de kleine die ze in de kinderkamer kunnen ophangen.

Collage poster maken (staand)

Hoe maak je een collage poster bij Fotofabriek?

Een collage poster maken is en klus die zo geklaard is! Je kunt namelijk binnen een paar stappen al je eigen collage poster maken in onze Online Editor. Volg onderstaande stappen om een foto collage te maken en af te laten drukken:

 1. Klik op Collageposter
 2. Kies het gewenste formaat en klik op ‘Begin direct’
 3. Klik op ‘Blanco project’ of  ‘Automatisch vullen’
 4. Wil je minder foto’s? Ga dan naar ‘Indeling’ aan de linker kant
 5. Voeg eventueel tekst of cliparts to aan je foto collage
 6. Klik op ‘Bestellen’ en rond je bestelling af

Wanneer jouw bestelling is afgerond gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het maken van jouw persoonlijke collage poster! De fotocollage zal binnen 24 uur gedrukt worden.

Collage poster maken (met latjes)

Waar is een Fotofabriek collage poster van gemaakt?

De collage poster kun je laten maken met verschillende soorten papier. Je kunt kiezen uit vijf verschillende posterformaten, namelijk: A4, A3, A2, A1 en A0. Elk formaat heeft drie tot maximaal vijf papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Een Fotofabriek collage poster maken kan met: Standaard, UV-hoogglans, Hoogglans, Gerecycled, Mat , Premium Hoogglans of Satin papier. Let op: niet elk formaat kan gedrukt worden met elk soort papier. En niet elk formaat kan geleverd worden met posterlatjes of lijst.

Andere soorten fotocadeaus

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een verjaardag, jubileum, moederdag, vaderdag, sinterklaas of een cadeau voor kerst? Kijk dan eens bij onze andere soorte fotocadeaus. Kies bijvoorbeeld een mok met foto, fotopuzzel, of laat een theeglas of borrelplank graveren met naam of logo!

Collage poster maken (ingelijst)

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform