actie
Tijdelijk 25% korting op fotovergrotingen

Persoonlijk condoleance cadeau

9,0

(17529 beoordelingen)

persoonlijk condoleance cadeau
  • Persoonlijk geschenk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Snel geleverd

Het overlijden van een dierbare laat natuurlijk een groot verlies achter. Een herdenkingsgeschenk is daarom ideaal wanneer woorden tekort schieten, maar je toch veel wil zeggen. Daarnaast kiezen veel mensen ervoor om een speciaal plekje in huis in te richten ter nagedachtenis aan een overleden persoon. Natuurlijk is een rouwboeket geen verkeerd condoleancecadeau om te geven, maar het is mooier om een blijvend herdenkingscadeau te maken. Door je eigen gepersonaliseerde condoleancecadeau te maken heb je een blijvend aandenken aan de overledene.

Condoleanceboek met foto's

Een herdenkingsboek is mooi om cadeau te doen aan iemand die net zijn dierbare is verloren. Zo heeft hij of zij de allermooiste herinneringen aan zijn of haar dierbaren gebundeld in een herdenkingsboek. Mooie momenten gebundeld in een fotoboek is een prachtig condoleancecadeau.

Ben je zelf een dierbare verloren? Bundel dan de mooiste foto’s van jullie samen in het boek. Wanneer je het boek openslaat word je teruggebracht naar alle mooie momenten die je hebt beleefd met hem of haar.

Condoleancecadeau

Vaak wordt een stukje van het huis speciaal ingericht voor een overleden dierbare. Een foto op forex , aluminium of hout is een mooie manier om dagelijks te worden herinnerd aan alle fijne momenten die jullie met elkaar hebben beleefd. Dit maakt wanddecoratie het bijzonder condoleancecadeau. Met een foto aan de muur is jouw dierbare er op een bijzondere manier toch een beetje bij je.

Condoleancekaart

Wil je naast een cadeau op een andere manier je steun betuigen? Een persoonlijke kaart is een mooie manier om dit te doen. Condoleancekaarten kun je persoonlijk maken met foto's en een bijzondere tekst over de overleden persoon. Vaak is het lastig om de juiste woorden te vinden, dan is een mooie gepersonaliseerde kaart vaak ook al voldoende om je oprechte deelneming te betuigen. Zo weet hij of zij dat je aan hem of haar denkt en sterkte wenst in deze moeilijke tijden.

Wil je toch een mooie condoleance tekst of condoleance gedicht gebruiken in je kaart? Op het internet zijn vaak hele mooie teksten en gedichten te vinden. Een mooie kaart als condoleancecadeau helpt iemand anders om het verlies van een dierbare te verwerken.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform