actie
€15,- korting: A4 Hardcover & A4 Vlakliggende fotoboeken

Diamond painting eigen foto

 • Diamond painting eigen foto maken close-up
 • Diamond painting eigen foto maken benodigdheden
 • Diamond painting eigen foto ingelijst
 • Volledig te personaliseren
 • Gemakkelijk te ontwerpen
 • Inclusief pen, wax en schudbakje
 • Persoonlijk en uniek cadeau
 • Optioneel: Houten fotolijst

Ben je op zoek naar een leuk én creatief project en wil je af en toe graag een momentje voor jezelf? Of wil je juist lekker knutselen met de kinderen? Bij Fotofabriek kun je heel makkelijk en snel een diamond painting eigen foto maken! In maar twee stappen heb je al een persoonlijke diamond painting gemaakt. Klik op de knop hieronder om direct te beginnen met een diamant painting maken of lees verder om inspiratie op te doen.

Begin direct

Diamond painting eigen foto

Dit betekent dat je bij Fotofabriek nu ook van je eigen foto’s een diamond painting kunt laten maken! Heb je leuke vakantiefoto’s waar je niet zo goed van weet wat je ermee moet doen? Maak er een diamond painting eigen foto van! Heb je prachtige gezinsfoto’s? Maak er een diamond painting van! Het ontwerpen van je eigen diamond painting doe je bij Fotofabriek al in twee stappen.

Diamond painting maken bij Fotofabriek

Zoals hierboven al is benoemd kun je een diamond painting eigen foto al in twee stappen maken. Dit gaat als volgt:

 1. Kies voor een liggende- of staande Diamond painting
 2. Upload de foto waarvan je een diamond painting wil maken door het naar het daarvoor bestemde vak te slepen of te uploaden vanuit je bestanden
 3. Klik op de knop ‘Toevoegen’ om de diamond painting met eigen foto te verplaatsen naar je winkelmand

Ga naar Diamond painting voor alle productinformatie en om aan de slag te gaan.

Diamond painting eigen familiefoto ingelijst

Ben je op zoek naar een uniek, creatief én gepersonaliseerde cadeau?

Geef dan een diamond painting foto cadeau! Kies een mooie en leuke foto van jou en je vriend(in) en maak er een diamond painting voor Valentijnsdag. Maak van een familieportet een diamond painting foto voor oma en opa om zomaar te geven of als jubileumcadeau bijvoorbeeld. Diamond painting is leuk voor zowel volwassenen als kinderen! Naast een diamond painting voor volwassenen kun je dus ook heel goed eentje maken voor en mét kinderen. Laat bijvoorbeeld een diamond painting afdrukken met een foto van jullie huisdier(en) en ga samen aan de slag met het plakken van de diamantjes. Gepersonaliseerde cadeaus maken is nog niet eerder zo leuk geweest!

Wat is diamond painting?

Diamond painting is letterlijk gezegd: “schilderen met diamantjes (neppe steentjes)”. Het aantal diamantjes hang af van de grootte van de foto en het aantal verschillende kleuren op de foto. De hoeveelheid steentjes kan oplopen tot wel meer dan 35.000 stuks bijvoorbeeld! Bij Fotofabriek kun je een diamant painting eigen foto maken van 60 cm x 40 cm. Bij elke diamond painting van Fotofabriek krijg je een pen, wax, diamond schudbakje, vierkante steentjes en de uitleg op papier. Zo kun je lekker alleen of samen aan de slag en ben je een tijdje zoet met het maken van de diamond painting met eigen foto.

Diamond painting eigen foto maken

Diamond painting wereld

Sinds een aantal jaren maakt de diamond painting wereld een opmars in Nederland. Naast de standaard diamond painting foto’s van dieren en de natuur die je vrijwel overal op internet kunt kopen kun je nu bij Fotofabriek ook je eigen diamond painting foto maken! Maak een diamant painting van een mooie vakantiefoto of laat bijvoorbeeld je familiefoto als diamond painting afdrukken.
Een diamond painting met eigen foto is niet alleen leuk voor jezelf om te maken, maar ook leuk om als cadeau te geven! Verras opa en oma met een mooie familiefoto of geef je vriend(in) voor de verjaardag een diamond painting foto cadeau bijvoorbeeld. Diamond painting is een leuke hobby voor jong en oud.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform