actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Kan ik een bestelling ophalen bij Fotofabriek?

Q
A

Woon je in de buurt van Groningen? Dan kun je je bestelling ook ophalen bij Fotofabriek. 

Bestelling ophalen bij Fotofabriek

Zodra je bestelling is ingepakt, krijg je van ons een e-mailbevestiging. In deze bevestiging staat vanaf hoe laat jouw pakket klaarligt bij de balie op Osloweg 75, te Groningen.

Wij hanteren ruime afhaaltijden waardoor je van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur je bestelling kunt afhalen. Je kunt natuurlijk ook in het bestelproces kiezen voor een dichtstbijzijnde PostNL afhaallocatie, zodat je je bestelling op zaterdag kunt afhalen! In bepaalde gevallen is het nog mogelijk om een bestelling af te halen op zaterdag; denk hierbij bijvoorbeeld aan rouwkaarten of herinneringsfoto's voor een uitvaart. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Bestelling afhalen bij een PostNL afhaalpunt

Indien je een bestelling wilt afhalen, maar niet in de buurt van Fotofabriek woont, dan kan dit ook bij een PostNL afhaalpunt. PostNL heeft in Nederland met meer dan 2500 afhaalpunten, dus er is altijd wel een afhaalpunt in de buurt. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een verzendbewijs met Track & Trace code zodat je het pakket kan volgen. Als jouw pakket is afgeleverd op het door jou gekozen PostNL afhaalpunt, kun jij je bestelling afhalen.