Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
Hardcover A4 Fotoboek nú voor €9,95 + gratis verzending!

Veelgestelde vragen

Kan ik een bestelling ook ophalen?

Het is mogelijk om je bestelling op te halen bij Fotofabriek, maar je kunt deze ook ophalen bij een PostNL afhaalpunt.

Bestelling ophalen bij Fotofabriek

Zodra je bestelling klaar ligt, dan krijg je een e-mailbevestiging en kun je deze vanaf 15:00 diezelfde dag bij Fotofabriek ophalen. Mocht het je die dag niet uitkomen, dan kun je jouw bestelling vervolgens ook ophalen op een andere dag. Dit kan bij Fotofabriek elke werkdag van 08:00 tot 19:00.

De klantenservice is ook op zaterdag 09:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur aanwezig. Het is mogelijk om je bestelling in het weekend op te halen. Gelieve van te voren de klantenservice te bellen zodat zij de deuren voor je open kunnen doen.

Bestelling afhalen bij een PostNL afhaalpunt

Indien je een bestelling wilt afhalen, maar niet in de buurt van Fotofabriek woont, dan kan dit ook bij een PostNL afhaalpunt. PostNL heeft in Nederland met meer dan 2500 afhaalpunten altijd wel een afhaalpunt in de buurt. Daarnaast bieden sommige afhaalpunten ook het voordeel dat deze ruimere openingstijden hebben.

Zodra je bestelling bij PostNL klaar ligt, dan krijg je hier een e-mailbevestiging van. Daarnaast krijg je ook een Track & Trace code, waarmee je de verzendstatus van je bestelling bij PostNL kunt zien.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.