actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Wat is de levertijd?

Q
A

Alle producten die wij maken zijn uniek en moeten geproduceerd worden. Elke product heeft daarom een eigen productietijd. Een kaartje kan bijvoorbeeld vaak dezelfde dag nog gemaakt en verzonden worden, maar voor een hardcover boek hebben we drie werkdagen nodig. Benieuwd naar de levertijd per product? Check de actuele levertijden.

Is je product wel al verzonden, maar heb je het nog niet ontvangen? Kijk dan bij onze FAQ over bestelling nog niet ontvangen

Let op! Bij grotere oplages of bij maatwerk kan de levertijd langer zijn. Je kunt dit op voorhand overleggen met onze klantenservice. Als je de bestelling al online geplaatst hebt dan kan het zijn dat de klantenservice contact met je opneemt over de levertijd.

Levertijd van je bestelling

Heb je inmiddels al een bestelling geplaatst? Bekijk dan op de pagina 'Mijn bestellingen' wat de actuele status van je product en de verwachte verzenddatum is. Als je bestelling eerder klaar is dan de aangegeven levertijd, dan wordt je bestelling uiteraard ook eerder verzonden! Het kan dus zijn dat de levertijd tijdens het productieproces wijzigt in jouw voordeel. Indien er vertraging ontstaat en de levertijd langer wordt, dan nemen wij contact met je op.